Goud verkopen Edam

Goud verkopen Edam en hier de allerhoogste prijs voor krijgen. Vaak wel tot een paar euro per gram goud meer dan bij andere partijen. Dát is wat u van OudGoud.nl kunt verwachten. Altijd direct uitbetaald en altijd een hoge prijs. Dat kunt u toch niet laten liggen?

Goud verkopen Edam bij OudGoud.nl

Voor al uw goud verkopen Edam kunt u bij OudGoud.nl terecht. Wij nemen al uw goud over voor de hoogste prijs. Wij bieden u al gauw een paar euro per gram goud meer dan bij andere partijen. Zo kan uw voordeel bij ons flink oplopen!

Waar vindt u OudGoud.nl?

U vindt OudGoud.nl aan de Kerkstraat 58 in de winkel van Sako Juwelier. Sako Juwelier (en OudGoud.nl) liggen in de gezellige winkelstraat van Monnickendam. Hier kunt u ook gezellig shoppen en de dag compleet maken met een gezellige lunch, diner of borrel!

Per post opsturen

Iedereen wilt natuurlijk, bij de verkoop van hun goud, hier zoveel mogelijk geld voor ontvangen. Iedereen wilt een zo hoog mogelijke prijs. Toch kan het voor sommige mensen lastig zijn om naar onze winkel te komen, om welke reden dan ook. Wij snappen dit volledig en willen iedereen de mogelijkheid bieden om de hoogste prijs voor hun goud te krijgen.

Wij hebben daarom besloten om u uw goud ook per aangetekende post naar ons te kunnen laten opsturen. Na ontvangt van uw pakket controleren, wegen en taxeren wij uw goud. Vervolgens gaan wij, kijkend naar de huidige koers, een prijs opstellen. Hierna zullen wij contact met u opnemen om de prijs toe te lichten.

Gaat u akkoord met de prijs? Dan maken wij het geld direct over op uw bankrekening. Gaat u niet akkoord met de prijs? Dan sturen wij uw goud gewoon weer terug!

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.