Goudprijs Aalsmeer - OudGoud.nl
Gouden sieraden

Goudprijs Aalsmeer

Voor de hoogste goudprijs Aalsmeer kunt u terecht bij OudGoud.nl. Elke (werk)dag staat er een gespecialiseerde medewerker voor u klaar om u te adviseren bij de taxatie en/of verkoop van uw goud! Wij bieden u altijd de hoogste goudprijs en bij ons krijgt u direct uitbetaald! Kom langs in de winkel of neem vrijblijvend contact met ons op!

Waar vindt u de hoogste goudprijs Aalsmeer?

Voor de hoogste goudprijs Aalsmeer komt u naar OudGoud.nl. U vindt OudGoud.nl op ongeveer 40 kilometer afstand van Aalsmeer. OudGoud.nl is een onderdeel van Sako Juwelier en ligt in Monnickendam. Sako Juwelier is al meer dan 40 jaar een waar begrip in Monnickendam en omgeving. Met onze jarenlange ervaring, die van vader op zoon is doorgegeven, kunnen wij u goed helpen bij de taxatie en/of verkoop van uw goud!

Verkoop uw Goud, oudgoud en zilver bij OudGoud.nl

Bij OudGoud.nl krijgt u altijd de hoogste goudprijs voor uw goud, zilver of oudgoud. Bij ons betaalt u geen smeltkosten of aftrek voor ongekeurde artikelen. Zo kunnen wij u altijd de hoogste prijs voor uw goud, zilver en oudgoud bieden. Wij geven u tussen de 3,- en 10,- euro per gram goud meer dan andere partijen doen. Levert u een waardevol artikel bij ons in? Dan kan uw voordeel bij ons echt flink oplopen!

Horloge, diamanten munten of baren verkopen in Aalsmeer?

Bij OudGoud.nl kopen we niet alleen goud en zilver in. Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw gouden munten, goudbaren, gouden sieraden, zilveren munten, zilverbaren, zilveren sieraden, luxe horloges en diamanten.

Uw goud laten taxeren in Aalsmeer?

Kom langs voor een vrijblijvende waardebepaling! Het taxeren en wegen van uw goud en zilver voor de hoogste goudprijs Aalsmeer gebeurt allemaal in uw bijzijn. Via deze weg probeert OudGoud.nl naar de klant zo transparant mogelijk zaken te doen. U kunt ten allen tijden langskomen voor een vrijblijvende waardebepaling.

Waarom goud verkopen bij OudGoud?

Het is niet alleen de hoogste goudprijs die de mensen naar onze winkel doen komen. Aangezien OudGoud.nl een onderdeel van Sako Juwelier is, kunnen wij u naast de hoogste goudprijs nog een extra voordelen bieden:

Gaat u akkoord met de hoge prijs die wij bieden? Dan kunt u het bedrag van uw goud binnen onze juwelier besteden. Dit is voor u de ideale weg om uw oude sieraden om te ruilen voor de allernieuwste! In het assortiment van Sako Juwelier vindt u een groot aanbod van sieraden met of zonder merk. Bij ons vindt u altijd de nieuwste trendy sieraden! Klik hier voor contact met de winkel.

Veelgestelde vragen

Hoe ziet ons taxatieproces eruit?

Elke munt heeft haar eigen gewicht, afmetingen en soms kenmerken. Aan de hand van deze eigenschappen kunnen wij bepalen met wat voor munt we te maken hebben. Daarnaast kunnen wij ook met toetswater kijken uit wat voor soort edelmetaal de munt bestaat. Na het doorlopen van deze stappen is de echtheid en de waarde van uw munt vastgesteld.

Moet ik een afspraak maken om langs te komen?

Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken, u mag ten alle tijde langs komen bij ons in de winkel in Monnickendam. Om wachtmomenten te voorkomen is het wel handig om een afspraak te maken voor u langskomt. U kunt via deze pagina in contact komen met ons om een afspraak te maken.

Kan ik al mijn oude goud verkopen bij OudGoud.nl?

Ja, OudGoud.nl neemt echt al uw oude goud en zilver in. OudGoud.nl is bereid elk voorwerp waar goud of zilver in zit van u over te nemen. Daarnaast bieden wij u altijd een scherpe prijs! Van een gouden tand tot een stuk collier. Zo gek kunt u het niet bedenken en wij bij OudGoud.nl nemen het met liefde van u over.

Kan ik mijn geld ook op mijn bankrekening krijgen?

We maken het geld dezelfde dag nog naar u over op uw rekening.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zijn gevestigd in Monnickendam

Kerkstraat 58, 1141 BJ Monnickendam

Waarom uw goud inleveren bij OudGoud.nl?

Bij OudGoud.nl krijgt u altijd de hoogste goudprijs voor uw goud. Dit doen wij zonder verborgen kosten, zoals smeltkosten. Verder kunt u bij ons kiezen of u uw geld contant krijgt of op uw rekening gestort. Met onze jarenlange ervaring, van vader op zoon doorgegeven, kunnen wij u adviseren bij de taxatie en/of verkoop van uw goud. De taxatie van uw goud is gratis en dus geheel vrijblijvend!

Welke dagen zijn jullie open?

Maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Gouden armband

Bel of mail ons

Bel ons

We staan u graag te woord op onze locaties

Monnickendam
Bel 0299 653 023
Amsterdam
Bel 020 730 0988
Katwijk aan Zee
Bel 071 889 5722

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.