Gouden sieraden verkopen | Hoogste prijs | Oudgoud.nl

Gouden sieraden verkopen

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

Actuele prijs van:
29 mei 2024
Laatst bijgewerkt om: 12:50
Lees hier waarom dit de hoogste prijs is.
KaraatKeurmerkGramprijs €
80.333€ 20,30
90.375€ 22,86
100.416€ 25,36
140.585€ 35,66
180.75€ 45,72
21.60.875€ 53,34
23.60.983€ 59,92
241€ 60,96

Wij hanteren de Kitco koers, maar zorgen dat u de prijs, die u krijgt voor uw goud, gelijk ziet. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Naast deze hoge koers berekenen wij geen smeltkosten en geen aftrek voor ongekeurde artikelen!

Gouden sieraden
Oude gouden sieraden

Gouden sieraden verkopen doet u bij Oudgoud.nl

Wilt u gouden sieraden verkopen? Dan bent u bij Oudgoud.nl aan het juiste adres. Heeft u een gouden ring, armband, ketting of ander (oud) gouden sieraad dat u niet (meer) draagt? U kunt met alle gouden sieraden bij ons terecht.

Waarom uw gouden sieraden verkopen?

Dit kan verschillende redenen hebben. Misschien draagt u de sieraden nooit (meer). Omdat u ze niet meer mooi vindt of omdat ze kapot zijn. Of wellicht vult u liever uw spaarpot aan dan dat u de sieraden in uw bezit hebt.

Dan is het toch zonde als al dat goud ligt te verstoffen ergens in een lade? En dat terwijl u het ook in kunt leveren. Goud is namelijk vaak veel meer waard dan nu denkt.

Geld voor uw goud

Wat voor gouden sieraden kan ik verkopen?

U kunt bij ons verschillende gouden sieraden verkopen. Van een antieke gouden ring tot gouden oorbellen, en van gouden armbanden tot kapotte gouden kettingen. We kopen bij Oudgoud.nl alle soorten sieraden in, de staat maakt niet uit.

Bevatten uw sieraden edelstenen? Geen probleem. Wij bekijken de sieraden en edelstenen voor u en berekenen dan de exacte prijs voor u. De staat van uw gouden sieraden maakt niet uit; nieuw, oud, onbeschadigd of beschadigd.

Onze medewerkers geven u graag advies over de verkoop van uw gouden sieraden. U kunt een afspraak maken bij onze winkel. Bij oudgoud.nl kunt u ook uw zilveren munten, gouden munten en goudbaren verkopen. 

 

Hoe werkt het verkopen van gouden sieraden?

keurtekens
1
Keurtekens
toetsen
2
Toetsen
Wegen
3
Wegen
prijsbepaling
4
Prijsbepaling
uitbetaling
5
Uitbetaling
gouden sieraden

Waarom gouden sieraden verkopen bij Oudgoud.nl?

Bij Oudgoud.nl profiteert u van:

  • De eerlijkste prijzen voor uw gouden sieraden;
  • Geen verborgen kosten;
  • Directe uitbetaling bij verkoop;
  • Deskundig advies en gratis taxatie;
  • Een betrouwbare en transparante service.
Gouden sieraden

Waar kan ik mijn gouden sieraden verkopen?

U kunt uw gouden sieraden verkopen in onze winkel in Monnickendam, waar u zonder afspraak welkom bent. Voor onze winkel in Amsterdam is een afspraak vereist. Beide locaties bieden een veilige en gastvrije omgeving voor de verkoop van uw sieraden.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs een van onze winkels te komen, kunt u er ook voor kiezen om de gouden sieraden per post op te sturen. Wij raden u aan dit aangetekend te doen. Zo bent u er zeker van dat uw pakket in goede staat bij ons arriveert. U kunt ook een verzendlabel bij ons aanvragen, de kosten daarvoor verrekenen we later.

Neem vooraf contact met ons op over de procedure van het versturen van uw sieraad.

Veel gestelde vragen

Welke voorwaarden zijn er voor het verkopen van gouden sieraden?

Om uw gouden sieraden te verkopen, moet u minimaal 18 jaar oud zijn. Verder vragen we een geldig legitimatiebewijs.

Hoe weet ik dat ik een eerlijke prijs krijg voor mijn gouden sieraden?

Wij garanderen u dat de prijs die wij tonen ook de prijs is die u echt krijgt voor uw sieraden. Bij Oudgoud.nl rekenen we geen smeltkosten of andere verborgen kosten. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Moet ik een afspraak maken voor het verkopen van gouden sieraden?

Als u langs wil komen bij onze winkel in Monnickendam, bent u zonder afspraak welkom. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat we tijd hebben voor een taxatie, kunt u het beste wel een afspraak maken. Voor onze winkel in Amsterdam vragen we u wel om van tevoren een afspraak te maken. Dit is vereist.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld ontvang?

Bij de betaling kunt u kiezen tussen een contante betalen of een bank overschrijving. Bank overschrijvingen worden aan het einde van elke dag gedaan.

We bieden bij onze vestiging in Amsterdam geen contante uitbetalingen aan, om zowel uw veiligheid als die van ons personeel te waarborgen. In Monnickendam kan op aanvraag wel contant uitbetaald worden.

Wat gebeurt er met mijn gouden sieraden nadat ik ze heb verkocht?

Aan de hand van verschillende factoren kijken we of de sieraden worden omgesmolten tot iets nieuws, naar de smelterij wordt gebracht of dat we de gouden sieraden nog kunnen verkopen.

We kijken onder andere naar de staat van de sieraden, maar ook of er nog verkoop potentie in zit. Sommige sieraden zijn bijvoorbeeld te persoonlijk om er een nieuwe eigenaar voor te vinden.

 

Hoelang duurt het verkoopproces?

Het proces is snel en efficiënt; de exacte tijd kan variëren afhankelijk van de taxatie.

Kan ik ook beschadigde gouden sieraden verkopen?

Zeker! De staat van uw gouden sieraden maakt niet uit.