Goud verkopen Laren - OudGoud.nl
Gouden sieraden

Goud verkopen Laren

Voor al uw goud verkopen Laren kunt u terecht bij OudGoud.nl. Elke (werk)dag staat er een medewerker voor u klaar om u te adviseren bij de verkoop van uw goud. Met onze jarenlange ervaring weten wij onze klanten altijd met een tevreden gevoel de winkel te laten verlaten.

Goud verkopen Laren

Oud goud, ook wel sloopgoud, is iets wat waarschijnlijk ook u in huis heeft. Onder oud goud verstaan wij gouden artikelen die bijvoorbeeld niet meer gedragen of gebruikt worden. Ook verstaan wij beschadigde gouden artikelen onder oud goud. Maar ook goud dat bijvoorbeeld in uw bezit is door erfenissen. Vaak ontgaat het u dat deze artikelen jarenlang in de kast liggen. Dit is natuurlijk zonde. Dit is al helemaal zonde als u weet wat u er bij OudGoud.nl voor kunt krijgen! Kom dus snel uw goud verkopen Laren bij OudGoud.nl.

Goud verkopen Laren bij OudGoud.nl

Bij OudGoud.nl krijgt u altijd de hoogste prijs geboden voor uw goud en/of zilver. Na aankomst in de winkel taxeren wij uw goud of zilver in uw bijzijn. Ook controleren wij het artikel op echtheid. Nadat uw artikel gewogen is kunnen wij een prijsbepaling starten. De prijs zal afhangen van de actuele goudprijs die wij om de 5 minuten verversen. Zo bent u altijd op de hoogte van de meest actuele goudprijs. Vervolgens zullen wij u een prijs bieden die u niet af kunt slaan.

Aangezien er vaak artikelen bij ons gebracht worden die een emotionele waarde hebben, bijvoorbeeld afkomstig van een erfenis, weten wij dat wij hier voorzichtig om mee moeten gaan. Wij geven u dan ook de ruimte om, na de prijsbepaling, nog eens rustig na te kunnen denken over de eventuele verkoop van uw goud. Wij respecteren dit natuurlijk ten zeerste. Wij zullen u dan ook een prijs bieden die de verkoop voor u erg aantrekkelijk maakt.

Wat neemt OudGoud.nl allemaal in?

In principe neemt OudGoud.nl alles in wat met goud en zilver te maken heeft. Hierbij kunt u denken aan gouden ringen, kettingen, armbanden etc. Ook nemen wij gouden en zilveren munten en dentaal goud in. Niets is voor ons te gek! Als kers op de taart nemen wij tegenwoordig ook afval van goudsmeden in.

Ook staan wij open voor de inkoop van Diamant en luxe horloges. Onder luxe horloges verstaan wij horloges van merken als Cartier, Rolex, Breitling en Omega etc. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Gouden armband

Bel of mail ons

Bel ons

We staan u graag te woord op onze locaties

Monnickendam
Bel 0299 653 023
Amsterdam
Bel 020 730 0988
Katwijk aan Zee
Bel 071 889 5722

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.