Zilveren sieraden verkopen - OudGoud.nl

Zilveren sieraden verkopen

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

Actuele prijs van:
29 mei 2024
Laatst bijgewerkt om: 12:50
Lees hier waarom dit de hoogste prijs is.
KaraatKeurmerkGramprijs €
80.333€ 20,30
90.375€ 22,86
100.416€ 25,36
140.585€ 35,66
180.75€ 45,72
21.60.875€ 53,34
23.60.983€ 59,92
241€ 60,96

Wij hanteren de Kitco koers, maar zorgen dat u de prijs, die u krijgt voor uw goud, gelijk ziet. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Naast deze hoge koers berekenen wij geen smeltkosten en geen aftrek voor ongekeurde artikelen!

Zilveren sieraden
Hoogste prijs

Zilveren sieraden verkopen

Bij Oudgoud.nl waarderen we het vertrouwen dat u in ons stelt wanneer u besluit uw zilveren sieraden aan ons te verkopen. Of u nu een elegante zilveren ring, een stijlvolle armband, een verfijnde ketting, of elk ander type sieraad heeft, wij staan klaar om u een eerlijke en transparante service te bieden.

Wat zijn mijn zilveren sieraden waard?

Bij Oudgoud.nl begrijpen we dat de waarde van uw zilveren sieraden belangrijk voor u is. Daarom bieden we een helder en transparant proces om de waarde van uw sieraden te bepalen. U kunt zelf een indicatie krijgen van de waarde door het gewicht en het zilvergehalte van uw sieraden te achterhalen.

Onze ervaren taxateurs nemen de tijd om uw sieraden zorgvuldig te beoordelen, inclusief eventuele edelstenen, om u een nauwkeurige en eerlijke prijs te bieden. De conditie van uw sieraden speelt hierbij geen rol; wij waarderen elk stuk op zijn ware merites.

winkel in Amsterdam

Zilveren sieraden verkopen bij Oudgoud.nl betekent

 • Expertise: Onze taxateurs zijn hooggekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring in de beoordeling van zilveren sieraden. U kostbaarheden zijn in deskundige handen.
 • Transparantie: Wij leggen u duidelijk uit hoe we de waarde van uw sieraden bepalen en bieden een transparante prijs, zonder verborgen kosten.
 • Betrouwbaarheid: Met talloze positieve beoordelingen van tevreden klanten, kunt u erop vertrouwen dat uw ervaring met ons positief zal zijn.
 • Veiligheid en privacy: Uw privacy en de veiligheid van uw transacties staan bij ons voorop. Wij waarborgen de vertrouwelijkheid van al onze klantinteracties.
 • Geen verplichting: U heeft altijd de mogelijkheid om zich terug te trekken uit de verkoop, zonder kosten of verplichtingen.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen of langs te komen in onze winkel voor een vrijblijvende taxatie. Bij Oudgoud.nl is uw zilveren sieraad meer waard. Ervaar zelf onze betrouwbare en transparante service.

Zilver zoals sieraden en bestek
Zilveren sieraden

Wat voor zilveren sieraden kan ik verkopen?

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal verschillende zilveren sieraden verkopen. Van zilveren ringen tot zilveren oorbellen, en van zilveren armbanden tot zilveren kettingen. We kopen bij Oudgoud.nl alle soorten sieraden in, de staat van uw zilveren sieraden maakt niet uit.

Welke zilveren sieraden verkopen:

 • Nieuwe zilveren sieraden
 • Oude zilveren sieraden
 • Beschadigde zilveren sieraden
 • Antieke zilveren sieraden

Onze experts beoordelen elk stuk op waarde, zodat u altijd een passende prijs ontvangt. Naast uw zilveren sieraden kunt bij ons ook zilveren munten verkopen, zilverbaren verkopen en onder andere gouden sieraden verkopen.

Hoe werkt het verkopen van zilveren sieraden?

keurtekens
1
Keurtekens
toetsen
2
Toetsen
Wegen
3
Wegen
prijsbepaling
4
Prijsbepaling
uitbetaling
5
Uitbetaling
Personeel

Waarom zilveren sieraden verkopen bij Oudgoud.nl?

Kiezen voor Oudgoud.nl betekent kiezen voor de hoogste prijs, transparantie en betrouwbaarheid. Onze hoge Trustpilot-score weerspiegelt onze manier van werken. Wij zijn open over onze prijzen en bieden altijd de beste waarde als u uw zilveren sieraden verkoopt.

Locatie foto Oudgoud

Waar kan ik mijn zilveren sieraden verkopen?

U bent altijd welkom om zonder afspraak langs te komen in onze winkel in Monnickendam. Voor onze locatie in Amsterdam verzoeken wij u een afspraak te maken. Wilt u er zeker van zijn dat we voldoende tijd voor u hebben, dan kunt u voor de zekerheid sowieso een afspraak inplannen.

Onze experts staan klaar om u te helpen met uw zilveren sieraden verkopen.

Veel gestelde vragen

Welke voorwaarden zijn er voor het verkopen van zilveren sieraden?

Om uw zilveren sieraden te verkopen, moet u minimaal 18 jaar oud zijn. Verder vragen we een geldig legitimatiebewijs.

Hoe weet ik dat ik een eerlijke prijs krijg voor mijn zilveren sieraden?

Wij garanderen u dat de prijs die wij tonen ook de prijs is die u echt krijgt voor uw sieraden. Bij Oudgoud.nl rekenen we geen smeltkosten of andere verborgen kosten. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Moet ik een afspraak maken voor het verkopen van zilveren sieraden?

Als u langs wil komen bij onze winkel in Monnickendam, bent u zonder afspraak welkom. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat we tijd hebben voor een taxatie, kunt u het beste wel een afspraak maken.

Voor onze winkel in Amsterdam vragen we u wel om van tevoren een afspraak te maken. Dit is vereist.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld ontvang?

Bij de betaling kunt u kiezen tussen een contante betaling of een bank overschrijving. Bank overschrijvingen worden aan het einde van elke dag gedaan.

We bieden bij onze vestiging in Amsterdam geen contante betalingen aan, om zowel uw veiligheid als die van ons personeel te waarborgen. In Monnickendam kan op aanvraag wel contant uitbetaald worden.

 

Hoelang duurt het verkoopproces?

Het proces is snel en efficiënt; de exacte tijd kan variëren afhankelijk van de taxatie.

Kan ik ook beschadigde zilveren sieraden verkopen?

Zeker! De staat van uw zilveren sieraden maakt niet uit.

Hoe worden de zilveren sieraden gecontroleerd op echtheid?
 • De expert test uw zilveren sieraden op echtheid en gehalte door middel van toetswater
 • De expert bekijkt uw zilveren sieraden op keurmerken
 • De expert weegt uw zilveren sieraden