Goudinkoop Hoofddorp - OudGoud.nl
Gouden sieraden

Goudinkoop Hoofddorp

Goudinkoop Hoofddorp tegen de hoogste prijs. Dát is waar OudGoud.nl voor staat. Ontvang bij ons altijd de hoogste prijs voor uw goud en zilver. Benieuwd wat u voor uw goud of zilver kunt krijgen? Kom langs of maak een afspraak!

Goudinkoop Hoofddorp, waar doet u dat?

Goudinkoop Hoofddorp doet u bij OudGoud.nl. U vindt de winkel van OudGoud.nl in Sako Juwelier in het historische stadshart van Monnickendam. Monnickendam ligt op ongeveer 40 minuten rij afstand van Hoofddorp. Bij ons kunt u altijd gratis de auto kwijt. Op steenworpafstand vindt u namelijk een gratis parkeerterrein. Ook met het openbaar vervoer is onze winkel goed te bereiken, daar er op 5 minuten loopafstand een bushalte is.

Goudinkoop Hoofddorp voor de hoogste prijs

U zult zich vast afvragen waarom u naar Monnickendam zou komen, als er dichter in de buurt ook goudinkopers zijn. Het antwoord op deze vraag is simpel. U komt naar de winkel van OudGoud.nl omdat u bij ons altijd de hoogste prijs voor uw goud krijgt. Wij geven u al gauw een paar euro per gram goud meer dan andere opkopende partijen. Bij waardevolle artikelen kan uw voordeel bij ons dus flink oplopen! Soms wel tot honderden, duizenden euro’s!

Goudinkoop Hoofddorp met extra voordeel

Om de verkoop van uw goud zo voordelig mogelijk te maken, doen wij nog een schepje bovenop de hoogste goudprijs! Naast de hoogste goudprijs kunt u ervoor kiezen om het bedrag van uw goud binnen onze juwelier, Sako Juwelier, te besteden. Heeft u nog oude sieraden of juwelen? Dan is dit DE manier om deze in te wisselen voor de nieuwste sieraden en juwelen!

Monnickendam toch te ver?

Ook dat is bij OudGoud.nl geen probleem! Wij snappen dat het voor sommige mensen lastig kan zijn om een ritje van 40 kilometer af te leggen, en toch willen wij iedereen kunnen laten genieten van de hoogste prijs voor zijn/haar goud. Daarom kunt u tegenwoordig uw goud of zilver ook per aangetekende post naar ons opsturen. Wij zullen, na ontvangst, uw goud of zilver controleren, taxeren en wegen. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen om onze prijsbepaling toe te kunnen lichten. Vervolgens is het aan u om te bepalen of u uw goud of zilver tegen deze prijs verkoopt. Uitbetaling zal in dit geval per bank gaan!

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Gouden armband

Bel of mail ons

Bel ons

We staan u graag te woord op onze locaties

Monnickendam
Bel 0299 653 023
Amsterdam
Bel 020 730 0988
Katwijk aan Zee
Bel 071 889 5722

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.