Tandengoud verkopen? Krijg de hoogste prijs! | OudGoud.nl

Tanden goud verkopen

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

Actuele prijs van:
24 april 2024
Laatst bijgewerkt om: 18:30
Lees hier waarom dit de hoogste prijs is.
KaraatKeurmerkGramprijs €
80.333€ 20,35
90.375€ 22,91
100.416€ 25,42
140.585€ 35,74
180.75€ 45,83
21.60.875€ 53,46
23.60.983€ 60,06
241€ 61,10

Wij hanteren de Kitco koers, maar zorgen dat u de prijs, die u krijgt voor uw goud, gelijk ziet. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Naast deze hoge koers berekenen wij geen smeltkosten en geen aftrek voor ongekeurde artikelen!

Geld voor uw gouden kroon

Gouden tanden en kronen verkopen

Wist u dat uw gouden kroon of tand net zo veel waard is als uw gouden ring? Waarschijnlijk niet. Bij Oudgoud.nl geven we de tanden goud prijs per gram, dit wordt ingekocht op 10 karaat. U kunt uw tanden goud dus gewoon inleveren voor geld. De ontwikkeling van de goudprijs is de afgelopen jaren tot een behoorlijk bedrag opgelopen en u kunt daardoor nog veel geld terug krijgt voor uw tandgoud.

 1. Hoogste goud prijs
 2. Gratis taxatie
 3. Geen verborgen kosten
 4. Betrouwbaar bij juwelier

Uw gouden kroon of tand is geld waard!

Zijn mijn gouden tanden geld waard?

Wist u dat tandengoud wel tot 5 gram kan wegen. Tandengoud bestaat bijna altijd uit 10 karaat goud, de prijs per gram voor uw tandengoud kunt u vinden in onze goud tabel. Goud is uitstekend materiaal voor tandheelkundig gebruik, omdat het niet gevoelig is voor zuur en levenslang mee gaat. Dus uw gouden kronen en gouden tanden zijn bij Oudgoud.nl zeker geld waard !

Waarom mijn gouden tanden verkopen?

Wanneer u bij de tandarts uw gouden kroon laat verwijderen, dan kunt u deze meenemen. Door de hoge waarde voor uw tandengoud, is het verkopen van uw gouden tand of kroon bij Oudgoud.nl, zeker de moeite waard. Gemiddeld komt er 10 karaat goud uit uw gouden kroon of tand. Wanneer u kijkt naar de prijs per gram voor uw tandengoud, dan ziet u gelijk dat deze hoog is. Het verkopen van uw gouden tanden en gouden kronen is een lucratieve handel.

Wat is de tandengoud prijs per gram?

Het gehalte van u tandengoud is 10 karaat goud. Op basis daarvan kunt u de actuele prijs van u gouden kroon of tand bepalen. Omdat tandgoud niet op dezelfde manier wordt bestempeld als gouden sieraden is het lastig om zelf een schatting te maken wat uw tandengoud per gram waard is. De prijs is afhankelijk van het gewicht van uw gouden kroon of tand. Onze experts hebben ruime ervaring in het taxeren van allerlei soorten goud en het wegen ervan op gecertificeerde weegschalen. 

 

Waarde van gouden kronen en tanden bepalen

Hoe controleren wij het tandgoud op karaat?

Het verkopen van tanden goud voelt misschien raar, maar het werk in principe het zelfde als gouden sieraden. Alleen moet hier soms nog een stuk tand verwijderd worden.

 1. Wij halen het goud los van de tand
 2. Wij testen uw het gouden kroon met toetswater. Op deze manier weten wij of het echt goud is en hoeveel karaat. 
 3. Wij wegen het uw gouden tanden of kronen.
 4. Prijsbepaling

U bent welkom bij ons in de winkel in Monnickendam. Een taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Wilt u uw tandengoud verkopen, betalen wij u direct uit. U kunt kiezen tussen cash of bank overschijving. Naast tandgoud kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van gouden munten, goudbaren en gouden sieraden

Veel gestelde vragen

Hoeveel karaat zit er in tandengoud?

Gemiddeld komt er 14 karaat goud uit uw gouden tand of kroon.

Is mijn gouden tand geld waard?

Wist u dat tandengoud wel tot 5 gram kan wegen. Tandengoud bestaat bijna altijd uit 14 karaat goud, de prijs per gram voor uw tandengoud kunt u vinden in onze goud tabel. Goud is uitstekend materiaal voor tandheelkundig gebruik, omdat het niet gevoelig is voor zuur en levenslang meegaat. Dus uw gouden kronen en gouden tanden zijn bij Oudgoud.nl zeker geld waard!

Kopen jullie ook tandengoud?

Ja, wist u dat uw gouden kroon net zo veel kan opleveren als uw gouden ring?

Welke soorten goud kunt u bij ons inleveren?
 • Oud goud
 • Gouden sieraden
 • Gouden munten
 • Gouden baren
 • Tandengoud

Staat uw product er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag naar uw product en laten weten of u het bij ons kunt verkopen

Hoeveel krijg ik voor mijn goud?

Bij Oudgoud.nl zijn we heel transparant over de waarde van uw goud. U krijgt bij ons de goud prijs van vandaag. De actuele goudprijs per gram wordt getoond in de kolom rechts op de pagina. De verkoop van uw oud goud is nog nooit zo overzichtelijk geweest. U kunt zelf de prijs berekenen die u krijgt voor uw goud. U doet het gewicht keer de prijs per karaat. Zo weet u welke prijs u krijgt voor uw goud.

Wat gebeurt er met mijn goud?

Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij altijd raad met uw goud. Zo kunnen onze edelsmeden uw goud omtoveren tot de mooiste sieraden. Sommige voorwerpen verkopen wij in onze winkel. Onze specialisten zullen kijken naar de kwaliteit van het goud en de staat van het voorwerp, maar vrees niet: uw oude goud is in goede handen bij ons!

Hoe kan ik mijn goud verkopen?

Bij Oudgoud.nl kunt u uw goud verkopen in Monnickendam in onze winkel. Verder is het ook mogelijk om uw goud te versturen per post. U kunt het verzekerd versturen naar ons adres. Ook kunt van ons een verzendlabel krijgen, wat wij achter af verreken met uw goud.

Kan ik mijn goud ook opsturen?

Ja, het is mogelijk om uw goud naar ons op te sturen. U kunt uw goud of zilver tot een waarde van ongeveer 500 euro per aangetekende post naar ons opsturen. Het is belangrijk dat u dit altijd per aangetekende post naar ons opstuurt. U kunt het pakketje dan sturen naar OudGoud.nl, Kerkstraat 58, 1141 BJ te Monnickendam.