Goudinkoop Hilversum - OudGoud.nl
Oudgoud

Goudinkoop Hilversum

Goudinkoop Hilversum laat u verzorgen door een van de specialisten op de werkvloer bij OudGoud.nl. Wij weten u steeds weer de beste prijs voor uw goud te geven. Naast onze juwelier zijn er in Monnickendam en omgeving meerdere leuke dingen te doen. Kom langs in de winkel of bel voor een afspraak!

Goudinkoop Hilversum, hoe werkt dat?

U kunt ten allen tijden mailen of bellen voor een afspraak in de winkel van OudGoud.nl. Uiteraard kan langskomen zonder afspraak ook. Als eerst zal u, onder het genot van een heerlijke kop koffie, apart genomen worden. Vervolgens gaan wij kijken naar uw meegenomen goud. Uw goud zal worden getaxeerd op karaatgehalte, gecontroleerd op echtheid en gewogen worden. Vervolgens zal er naar de huidige goudkoers gekeken worden, om zo tot een prijsbepaling te kunnen komen. Al deze stappen gebeuren in uw bijzijn, om naar de klant zo transparant mogelijk te werk te kunnen gaan. Als laatste krijgt u een prijs voor uw goud geboden. Deze zal u niet kunnen weigeren! Goudinkoop Hilversum was nog nooit zo voordelig!

Goudinkoop Hilversum bij OudGoud.nl

Voor de verkoop van uw goud wilt u natuurlijk de hoogste prijs. Bij OudGoud.nl bent u daarvoor aan het juiste adres! U krijgt u bij ons al gauw een paar euro per gram meer dan bij andere goudinkoop organisaties. Bij waardevolle artikelen kan uw voordeel bij ons oplopen tot honderden, duizenden, euro’s! Die kans kan u niet laten schieten!

Als kers op de taart hebben wij een extra aanbieding voor u. Natuurlijk krijgt u als eerste bij ons de hoogste prijs voor uw goud. Daarnaast bieden wij u de optie om dit binnen onze juwelier te besteden. In onze juwelier vindt u een ruim aanbod van diverse topmerken sieraden, juwelen en horloges!

Goudinkoop Hilversum in Monnickendam

Zoals u hierboven kunt lezen krijgt u bij OudGoud.nl altijd de hoogste prijs. OudGoud.nl zit in de winkel van Sako Juwelier in Monnickendam, op ongeveer 40 minuten rijafstand van Hilversum.

Overigens bevindt zich op steenworpafstand van de winkel een gratis parkeerterrein.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is de winkel van OudGoud.nl goed te bereiken. U kunt gemakkelijk met de trein vanaf Hilversum naar Amsterdam Centraal. Vanaf Amsterdam Centraal gaan er meerdere bussen die langs Monnickendam komen. Vanaf de bushalte in Monnickendam is het nog een luttele 5 minuten lopen.

Klik hier om in contact te komen met de winkel

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Gouden armband

Bel of mail ons

Bel ons

We staan u graag te woord op onze locaties

Monnickendam
Bel 0299 653 023
Amsterdam
Bel 020 730 0988
Katwijk aan Zee
Bel 071 889 5722

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.