Goud verkopen Hoorn - OudGoud.nl
Oudgoud

Goud verkopen Hoorn

Goud verkopen Hoorn, waar doet u dat op zijn voordeligst? Voor de beste prijs voor uw goud verkopen Hoorn gaat u naar OudGoud.nl. Bij ons krijgt u altijd de hoogste prijs voor al uw oude goud en zilver. U betaalt bij ons namelijk geen smeltkosten of kosten voor ongekeurde artikelen!

Goud verkopen Hoorn aantrekkelijk bij OudGoud.nl

Op zoek naar een geschikte plek voor goud verkopen Hoorn? Zoekt u dan niet verder! De winkel van OudGoud.nl ligt op ongeveer 20 kilometer afstand van Hoorn. De winkel van OudGoud.nl ligt namelijk in Monnickendam. Bij OudGoud.nl krijgt u altijd de beste prijs geboden! De medewerkers van de juwelier in Monnickendam weten u al gauw tussen de 3,- en 10,- euro per gram goud meer te geven dan andere juweliers, goudsmeden en goudinkoop partijen. Kortom, voor goud verkopen Hoorn gaat u naar OudGoud.nl!

De winkel van OudGoud.nl is gevestigd aan de Kerkstraat 58 in Monnickendam, in het stadshart van het oude stadje. Met een groot parkeerterrein op 30 meter is de winkel zeer goed toegankelijk. Ook met het openbaar vervoer is de winkel goed te bereiken; er zit een bushalte op 5 meter loopafstand van de winkel.

Wat neemt OudGoud.nl allemaal in?

OudGoud.nl neemt alle gouden sieraden en zilveren sieraden, juwelen en horloges in. Hierbij kunt u denken aan oorbellen, kettingen, ringen, armbanden en piercings. Ook kunt u hierbij denken aan zilveren en gouden tanden, munten en bijvoorbeeld afval van goudsmeden, stand en gietresten van edelmetaal houdend materiaal. Niet is te gek voor OudGoud.nl!

Naast goud en zilver neemt OudGoud.nl ook diamant en luxe horloges in. Onder luxe horloges worden horloges van merken als Rolex, Cartier, Omega en Breitling bedoeld.

Goud verkopen Hoorn bij OudGoud.nl voor de hoogste prijs

OudGoud.nl weet u altijd de hoogste prijs te geven. Bij OudGoud.nl betaalt u namelijk geen smeltkosten. Ook betaalt u geen aftrekkosten voor ongekeurde artikelen. Zo weten de medewerkers u altijd de hoogste prijs te geven.

Wij raden u aan om ook bij andere goudopkopers te oriënteren en de prijzen te vergelijken. Via deze weg komt u er achter dat u bij OudGoud.nl altijd de hoogste goudprijs krijgt. Benieuwd wat u krijgt? Kom langs in de winkel of maak een afspraak.

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Gouden armband

Bel of mail ons

Bel ons

We staan u graag te woord op onze locaties

Monnickendam
Bel 0299 653 023
Amsterdam
Bel 020 730 0988
Katwijk aan Zee
Bel 071 889 5722

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.