Oud goud verkopen - OudGoud.nl

Oud goud verkopen

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

Actuele prijs van:
21 juni 2024
Laatst bijgewerkt om: 02:40
Lees hier waarom dit de hoogste prijs is.
KaraatKeurmerkGramprijs €
80.333€ 20,64
90.375€ 23,24
100.416€ 25,78
140.585€ 36,26
180.75€ 46,49
21.60.875€ 54,23
23.60.983€ 60,93
241€ 61,98

Wij hanteren de Kitco koers, maar zorgen dat u de prijs, die u krijgt voor uw goud, gelijk ziet. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Naast deze hoge koers berekenen wij geen smeltkosten en geen aftrek voor ongekeurde artikelen!

Goud
Hoogste prijs

Oud goud verkopen

Veel mensen hebben thuis juwelen en/of sieraden liggen die zij niet tot bijna niet dragen of gebruiken. Die ene gouden armband die maar in de kast ligt, of die ene gouden ketting u vrijwel niet meer draagt vanwege de steeds veranderende modetrends. Het is natuurlijk zonde als er geen gebruik meer wordt gemaakt van deze voorwerpen. Maar toch gebeurt het vaak en ligt het oude goud- of zilverwerk te verjaren in de kast. Bij OudGoud.nl bent u hiervoor aan het juiste adres! 

 1. Hoogste goud prijs
 2. Gratis taxatie
 3. Geen verborgen kosten
 4. Betrouwbaar bij juwelier

Waar kan ik mijn oude goud verkopen?

Uw oud goud verkopen doet u natuurlijk bij OudGoud.nl. Wist u dat OudGoud al sinds 1973 ervaring heeft in dit vakgebied? Dit begon in onze winkel, nu gevestigd in het hart van Monnickendam. Hier staan wij zes dagen per week voor u klaar om uw welkom te heten en al uw vragen te beantwoorden. Bij OudGoud.nl staan wij voor een eerlijke, transparante en professionele werkwijze. Aangezien OudGoud.nl een onderdeel van de Goudinkoop Specialist is, weet u dat u altijd door een professional geholpen wordt.

Hoeveel krijg ik voor oud goud?

Bij Oudgoud.nl zijn we heel transparant over de waarde van uw goud. U krijgt bij ons de oud goud prijs van vandaag. De actuele goud prijs per gram wordt getoond in de kolom rechts op de pagina. De verkoop van uw oud goud is nog nooit zo overzichtelijk geweest. U kunt zelf de prijs berekenen die u krijgt voor uw oud goud. U doet het gewicht keer de prijs per karaat. Zo weet u welke prijs u krijgt voor uw 14 karaat oud goud. Weet u niet hoeveel karaat oud goud u heeft. Dan kunt u op deze pagina kijken hoe u daar achter komt.

Gouden tanden
Geld voor uw oude goud

Waarom oud goud verkopen?

U kent het misschien zelf ook wel, sieraden en/of juwelen die al jaren in een kast liggen te verstoffen. Het is hoog tijd dat daar iets mee gebeurt, deze voorwerpen kunnen u een leuk bedrag opleveren. Bij OudGoud.nl krijgt u altijd de hoogste goudprijs.  Zo kunt u, van die ene gouden ketting  waar u al lange tijd niet meer naar omgekeken heeft, toch nog een mooi bedrag innen.

Kan ik al mijn oude goud verkopen bij OudGoud.nl?

Ja, OudGoud.nl neemt echt al uw oude goud en zilver in. OudGoud.nl is bereid elk voorwerp waar goud of zilver in zit van u over te nemen. Daarnaast bieden wij u altijd een scherpe prijs! Van een gouden tand tot een stuk collier. Zo gek kunt u het niet bedenken en wij bij OudGoud.nl nemen het met liefde van u over. Naast oud goud kopen wij onder andere ook de volgende stukken goud in:

Veel gestelde vragen

Hoe gaat de goud verkoop in zijn werk?
 1. U maakt een afspraak of komt langs in de winkel.
 2. U neemt plaats met een expert, die uw goud of zilver gaat testen.
 3. De expert test uw goud of zilver op echtheid en gehalte, door middel van toetswater.
 4. De expert weegt uw goud of zilver.
 5. Op basis van karaat en gewicht maakt de expert een berekening voor u.
 6. Wanneer u akkoord gaat, vraagt de expert om een ID kaart, zodat we uw gegevens kunnen invullen.
 7. De betaling, u kunt kiezen tussen contant of bank overschrijving.
Hoe kan ik mijn goud verkopen?

Bij Oudgoud.nl kunt u uw goud verkopen in Monnickendam in onze winkel. Verder is het ook mogelijk om uw goud te versturen per post. U kunt het verzekerd versturen naar ons adres. Ook kunt van ons een verzendlabel krijgen, wat wij achter af verreken met uw goud.

Ik zie cijfers in mijn sieraad staan, wat betekenen deze?

De cijfers in u sieraad zijn vaak keurmerken. Een keurmerk vertelt u hoeveel karaat goud uw sieraad is.

Is witgoud meer waard dan geelgoud?

Nee, helaas. Het gaat bij ons om het karaat gehalte en gewicht.

Kan ik al mijn oude goud verkopen bij OudGoud.nl?

Ja, OudGoud.nl neemt echt al uw oude goud en zilver in. OudGoud.nl is bereid elk voorwerp waar goud of zilver in zit van u over te nemen. Daarnaast bieden wij u altijd een scherpe prijs! Van een gouden tand tot een stuk collier. Zo gek kunt u het niet bedenken en wij bij OudGoud.nl nemen het met liefde van u over.

Kopen jullie ook gouden munten in?

Bij oudgoud.nl kunt u terecht met veel verschillende soorten gouden munten. U kunt oude gouden munten verkopen, het maakt niet uit of de gouden munten beschadigd, verkleurd of bekrast zijn, het goud behoudt zijn waarde.

Kopen jullie ook sieraden die stuk/versleten zijn?

ja, wij kopen ook oud goud in. U krijg voor een versleten/stuk sieraad gewoon het goudprijs keer het gewicht.