Goud verkopen - OudGoud.nl

Goud verkopen

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

Actuele prijs van:
21 juni 2024
Laatst bijgewerkt om: 03:10
Lees hier waarom dit de hoogste prijs is.
KaraatKeurmerkGramprijs €
80.333€ 20,64
90.375€ 23,24
100.416€ 25,78
140.585€ 36,26
180.75€ 46,49
21.60.875€ 54,23
23.60.983€ 60,93
241€ 61,98

Wij hanteren de Kitco koers, maar zorgen dat u de prijs, die u krijgt voor uw goud, gelijk ziet. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Naast deze hoge koers berekenen wij geen smeltkosten en geen aftrek voor ongekeurde artikelen!

Oud goud

Goud verkopen

Wilt u de beste prijs voor het verkopen van uw goud? Laat uw taxatie dan verzorgen door OudGoud.nl. Kom langs bij in onze winkel en we taxeren uw goud gratis en vrijblijvend. Wij raden u aan om ook te oriënteren bij andere inkooppartijen . Op deze manier zult u er achter komen dat wij u de hoogste prijs bieden. Op deze pagina kunt u vinden hoe de verkoop van goud in z’n werk gaat, wat voor goud wij inkopen en hoe u uw goud kunt verkopen per post of in de winkel. Neem snel contact op en ruil uw goud in voor geld!

 1. Hoogste goud prijs
 2. Gratis taxatie
 3. Geen verborgen kosten
 4. Betrouwbaar bij juwelier
Verkoop u goud voor de hoogste prijs.

Wat voor goud kunt u bij ons verkopen?

Bij OudGoud.nl kunt u al uw gouden sieraden inleveren. Naast sieraden die nog intact zijn, kunt u bij ons ook kapotte sieraden bij ons inleveren. Het gaat bij deze producten om het gewicht van uw goud, dus zelf losse schakels kunnen weer geld opleveren. Ook nemen wij tandengoud aan. Vroeger werden er gouden kronen gezet en als die worden verwijderd/vervangen, mag u deze inleveren. U kunt uw sieraden waar u op uitgekeken bent of die u bij een erfenis heeft verkregen, ook bij ons inwisselen voor een nieuw sieraad. Heeft u nog gouden munten of goudbaren? Deze nemen we ook graag van u over. Kijk voor meer informatie op onze gouden munten en baren pagina. Deze koers is namelijk anders dan de prijs van “oud goud”.

Hoe werkt goud verkopen?

keurtekens
1
Keurtekens
toetsen
2
Toetsen
Wegen
3
Wegen
prijsbepaling
4
Prijsbepaling
Euroteken
5
Uitbetaling
Gouden munten

Wat is er mogelijk met mijn goud?

U kunt uw goud bij ons laten inwisselen voor contant geld of op uw bankrekening laten bijschrijven. Ook kunt u van uw oude goud, een nieuw sieraad aanschaffen. Ook kunt u onze goudsmid Mirjam een nieuw ontwerp laten maken van één of meer sieraden. Zoals u leest, heeft goud verkoop bij OudGoud.nl vele voordelen.

Veel gestelde vragen

Is de goudprijs bij iedereen hetzelfde?

Helaas is dit niet zo. Veel goud inkopers doen een bod, i.p.v. het kijken naar het gewicht van uw sieraad. Bereken daarom altijd vooraf hoeveel geld u zou moeten verwachten voor uw goud. Andere goud inkopers rekenen bijvoorbeeld smelt of taxatie kosten. Dit doen wij bij oudgoud.nl niet. De prijs die wij tonen, is ook echt de prijs die u krijgt voor uw goud.

Is de prijs die jullie op de website tonen ook de prijs die wordt gegeven met het inwisselen van mijn goud?

Ja, de prijs die wij tonen is ook de prijs die u krijgt voor uw goud. Oudgoud.nl berekent geen smeltkosten of andere verborgen kosten.

Kan ik mijn goud ook opsturen?

Ja, het is mogelijk om uw goud naar ons op te sturen. U kunt uw goud of zilver tot een waarde van ongeveer 500 euro per aangetekende post naar ons opsturen. Het is belangrijk dat u dit altijd per aangetekende post naar ons opstuurt. U kunt het pakketje dan sturen naar OudGoud.nl, Kerkstraat 58, 1141 BJ te Monnickendam.

Hoe gaat de goud verkoop in zijn werk?
 1. U maakt een afspraak of komt langs in de winkel.
 2. U neemt plaats met een expert, die uw goud of zilver gaat testen.
 3. De expert test uw goud of zilver op echtheid en gehalte, door middel van toetswater.
 4. De expert weegt uw goud of zilver.
 5. Op basis van karaat en gewicht maakt de expert een berekening voor u.
 6. Wanneer u akkoord gaat, vraagt de expert om een ID kaart, zodat we uw gegevens kunnen invullen.
 7. De betaling, u kunt kiezen tussen contant of bank overschrijving.
Kan ik mijn geld ook op mijn bankrekening krijgen?

We maken het geld dezelfde dag nog naar u over op uw rekening.

Welke soorten goud kunt u bij ons inleveren?
 • Oud goud
 • Gouden sieraden
 • Gouden munten
 • Gouden baren
 • Tandengoud

Staat uw product er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag naar uw product en laten weten of u het bij ons kunt verkopen

Moet ik een afspraak maken om langs te komen?

Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken, u mag ten alle tijde langs komen bij ons in de winkel in Monnickendam. Om wachtmomenten te voorkomen is het wel handig om een afspraak te maken voor u langskomt. U kunt via deze pagina in contact komen met ons om een afspraak te maken.