Goudinkoop Beverwijk - OudGoud.nl
Oudgoud

Goudinkoop Beverwijk

Bij OudGoud.nl bent u aan het juiste adres voor de verkoop van al uw gouden en zilveren voorwerpen, sieraden en juwelen. Wij weten u telkens weer de hoogste prijs voor uw goud en zilver te geven. Wij geven u al gauw een paar euro per gram goud meer dan wat u van andere partijen krijgt!

Op zoek naar goudinkoop Beverwijk?

Zoekt u dan niet verder! Bij ons bij OudGoud.nl krijgt u altijd de hoogste prijs voor goudinkoop Beverwijk. Veel mensen hebben thuis gouden sieraden, juwelen en/of horloges waar niet meer naar omgekeken wordt. Vaak weten deze mensen zo 1 2 3 niet dat zij dit nog in huis hebben. Wetende wat u ervoor kunt krijgen is het natuurlijk zonde als u hier niks mee doet.

Hoogste prijs voor goudinkoop Beverwijk

Als u uw goud gaat verkopen, dan wilt u hier natuurlijk de hoogste prijs voor. Bij OudGoud.nl bent u voor de hoogste prijs aan het juiste adres. Wij weten u al gauw tussen de 3,- euro en 10,- euro per gram goud meer te geven dan andere partijen geven. Afhankelijk van de waarde van uw gouden artikel, kan uw voordeel bij ons hoog oplopen. Soms wel tot honderden, duizenden euro’s.

Hoe testen we uw goud?

Bij Oudgoud.nl controleren we uw goud eerst op keurtekens, dit zijn stempels in uw goud waar we het gehalte door kunnen zien. Geen zorgen als deze er niet in staan, de volgende stap is het testen van het goud doormiddel van koningswater.
Hiermee bepalen we gehalte van het goud. Na het testen wegen we het goud en vertellen we u wat de waarde is die wij geven voor uw goud.

Wij berekenen geen smelt of taxatie kosten. De prijzen die u ziet op de website, zijn ook echt de prijzen die u krijgt.

Wilt u meer weten, kijk op onze op onze home page .

Geef het bedrag in onze juwelier uit

OudGoud.nl zit gevestigd in Sako Juwelier in Monnickendam, dit is onze hoofd locatie. Onze andere locatie is gevestigd in de winkel van Vintage jewellery in het hartje van Amsterdam. In Amsterdam heeft u een afspraak nodig om bij ons langs te komen.

Lever uw goud bij ons in en krijg hier de hoogste prijs voor. Vervolgens is het aan u om te bepalen of u akkoord gaat met de prijs. Bij akkoord kunt u ervoor kiezen om dit bedrag direct in onze juwelier te besteden.

Via deze weg kunt u uw oude sieraden inruilen voor de mooiste sieraden. Uiteraard kunt u het bedrag ook in uw zak steken. Een extra zakcentje kan nooit kwaad en cashen doet u bij ons!

Goudinkoop Beverwijk in Monnickendam en Amsterdam

De winkel van OudGoud.nl ligt in het oude stadshart van Monnickendam. Monnickendam ligt op ongeveer 40 kilometer rijafstand van Beverwijk. Kijkend naar de voordelen die u bij ons krijgt valt dit ritje natuurlijk reuze mee. Hiernaast zijn er in Monnickendam meerdere bezienswaardigheden te bezoeken.

Wenst u liever naar onze winkel in het centrum van Amsterdam te gaan, aan de Gasthuismolensteeg, dan is dit zeker mogelijk. Onze tweede winkel is gevestigd in de prachtige winkel van Vintage jewellery, hier kunt u alleen terecht op afspraak.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Gouden armband

Bel of mail ons

Bel ons

We staan u graag te woord op onze locaties

Monnickendam
Bel 0299 653 023
Amsterdam
Bel 020 730 0988
Katwijk aan Zee
Bel 071 889 5722

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.