Gouden ketting verkopen | Gratis taxatie | Oudgoud.nl

Gouden ketting verkopen

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

Actuele prijs van:
24 april 2024
Laatst bijgewerkt om: 17:00
Lees hier waarom dit de hoogste prijs is.
KaraatKeurmerkGramprijs €
80.333€ 20,41
90.375€ 22,98
100.416€ 25,50
140.585€ 35,85
180.75€ 45,97
21.60.875€ 53,63
23.60.983€ 60,25
241€ 61,29

Wij hanteren de Kitco koers, maar zorgen dat u de prijs, die u krijgt voor uw goud, gelijk ziet. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Naast deze hoge koers berekenen wij geen smeltkosten en geen aftrek voor ongekeurde artikelen!

gouden sieraden
Altijd de hoogste prijs bij Oudgoud.nl

Gouden ketting verkopen

Wilt u uw gouden ketting verkopen? Dan bent u bij Oudgoud.nl aan het juiste adres. Wij taxeren uw gouden ketting gratis in onze winkels in Amsterdam en Monnickendam.

Bij Oudgoud.nl krijgt u altijd de hoogste goudprijs voor uw goud. Nergens kunt u een betere prijs vinden voor uw goud. Wij garanderen u:

  • De eerlijkste prijzen voor uw gouden ketting;
  • Geen verborgen kosten;
  • Directe uitbetaling bij verkoop;
  • Deskundig advies en gratis taxatie;
  • Een betrouwbare en transparante service.

Wilt u uw gouden ketting verkopen? Ontdek de waarde bij Oudgoud.nl

Niet zomaar een sieraad

Een gouden ketting is niet zomaar een sieraad; het vertegenwoordigt herinneringen en soms generaties aan geschiedenis. Maar wat als dit kostbare sieraad niet langer gedragen wordt of zijn oorspronkelijke betekenis verloren heeft?

Bij Oudgoud.nl begrijpen we de emotionele en materiële waarde van uw gouden ketting en bieden we een professionele en respectvolle service om ze te verkopen.

Onze taxateurs bepalen het goudgehalte en het gewicht van uw ketting tijdens de taxatie. De taxatie is onderdeel van het verkoopproces. Dat hele proces leggen we u hieronder uit.

Wat is de waarde van mijn gouden ketting?

Bent u benieuwd naar de actuele waarde van uw gouden ketting? Oudgoud.nl nodigt u uit voor een gratis en vrijblijvende taxatie. Onze experts beoordelen uw ketting(en) met zorg en precisie, zodat u de beste prijs krijgt voor uw sieraad.

Gouden ketting verkopen prijs

Bij Oudgoud.nl krijgt u altijd de hoogste goudprijs voor uw goud. Dit doen wij zonder verborgen kosten, zoals smelt- en taxatiekosten. Nergens kunt u een betere prijs krijgen voor uw ketting. De prijs die wij tonen, is ook echt de prijs die u krijgt voor uw goud.

Wilt u dat met uw eigen ogen ontdekken? Dat snappen wij heel goed. Raadpleeg vooral andere partijen, zo zal u zien dat wij daadwerkelijk de beste prijs bieden.

Die prijs voor uw gouden ketting komt tot stand door de actuele goudprijs. Op basis van het goudgehalte (karaat), het gewicht van de ketting en de goudprijs, berekenen onze taxateurs de verkoopprijs voor uw gouden ketting.

De stappen

Het verkoopproces van een gouden ketting verkopen

keurtekens
1
Keurtekens
toetsen
2
Toetsen
Wegen
3
Wegen
prijsbepaling
4
Prijsbepaling
uitbetaling
5
Uitbetaling

U kunt bij ons ook andere gouden sieraden verkopen. Denk aan een gouden ring of gouden armband. Maar ook voor ander goud verkopen bent u bij ons op de juiste plek.

winkel in Amsterdam
Gouden ketting verkopen

Kom langs in Amsterdam of Monnickendam voor een gratis taxatie

U kunt uw gouden ketting verkopen in onze winkel in Monnickendam, waar u zonder afspraak welkom bent. Voor onze winkel in Amsterdam vragen we u wel een afspraak te maken. Wilt u zeker weten dat we voldoende tijd hebben voor uw ketting(en)? Dan kunt u sowieso een afspraak inplannen.

Beide locaties bieden een veilige en gastvrije omgeving voor de verkoop van uw ketting.

Gouden ketting verkopen via de post

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs een van onze winkels te komen, kunt u er ook voor kiezen om de ketting per post op te sturen.

Tot een waarde van €500,- kunt u dit aangetekend doen, daarboven kiest u voor de verzekerde optie. Zo bent u er zeker van dat uw pakket in goede staat bij ons arriveert. U kunt ook een verzendlabel bij ons aanvragen, de kosten hiervoor verrekenen we later.

Neem altijd vooraf contact met ons op over de procedure van het versturen van uw ketting.

Veelgestelde vragen over een gouden ketting verkopen

Welke voorwaarden zijn er voor een gouden ketting verkopen?

Om iets te verkopen in onze winkel, moet u minimaal 18 jaar oud zijn. Verder vragen we altijd een geldig legitimatiebewijs.

Hoe weet ik dat ik een eerlijke prijs krijg voor mijn gouden ketting?

Wij garanderen u dat de prijs die wij tonen ook de prijs is die u echt voor uw gouden ketting krijgt. Wij rekenen geen verborgen kosten als smelt- of taxatiekosten. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Wilt u zeker weten dat u een eerlijke prijs krijgt bij uw gouden ketting verkopen? Dan kunt u meerdere partijen vergelijken.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld ontvang?

Bij de betaling kunt u kiezen tussen een contante betaling of een bank overschrijving. Bank overschrijvingen worden aan het einde van elke dag gedaan.

We bieden bij onze vestiging in Amsterdam geen contante betalingen aan, om zowel uw veiligheid als die van ons personeel te waarborgen. In Monnickendam kan op aanvraag wel contant uitbetaald worden.

 

Wat gebeurt er met mijn gouden ketting na de verkoop?

Aan de hand van verschillende factoren kijken we of de ketting wordt omgesmolten tot iets nieuws, naar de smelterij wordt gebracht of dat we de ketting nog kunnen verkopen.

We kijken onder andere naar de staat van de ketting, maar ook of er nog verkoop potentie in zit. Sommige kettingen zijn bijvoorbeeld te persoonlijk om er een nieuwe eigenaar voor te vinden.

Kan ik ook beschadigde gouden kettingen verkopen?

Zeker! De staat van uw gouden ketting maakt niet uit voor de verkoop. Beschadigd, onbeschadigd, oud, nieuw; het kan allemaal.