Goudprijs - OudGoud.nl

Goudprijs

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

Actuele prijs van:
14 juli 2024
Laatst bijgewerkt om: 23:00
Lees hier waarom dit de hoogste prijs is.
KaraatKeurmerkGramprijs €
80.333€ 20,69
90.375€ 23,30
100.416€ 25,84
140.585€ 36,34
180.75€ 46,59
21.60.875€ 54,36
23.60.983€ 61,06
241€ 62,12

Wij hanteren de Kitco koers, maar zorgen dat u de prijs, die u krijgt voor uw goud, gelijk ziet. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Naast deze hoge koers berekenen wij geen smeltkosten en geen aftrek voor ongekeurde artikelen!

Gouden sieraden
Altijd de hoogste prijs

Goudprijs

Wat is de goudprijs van vandaag? Dit is de meest gestelde vraag bij onze klantenservice. Wij hebben onze website zo ingericht dat u hier nooit omheen kan. Bij Oudgoud.nl vindt u op elke pagina een tabel met de goudkoers. De koers die wij tonen is de oud goudprijs van vandaag per gram.  Deze wordt berekend op basis van de Kitco koers.

6 dagen per week kunt u bij ons in de winkel, in Monnickendam, terecht. U Kunt een afspraak maken voor een gratis taxatie, maar dit is niet verplicht. De goudprijs die wij op de website tonen, is de prijs die u krijgt voor uw goud per gram. Bij OudGoud.nl rekenen geen verborgen kosten, zoals smeltkosten.

 

 

Waar vindt u de hoogste goudprijs?

Voor de hoogste goudprijs per gram kunt u terecht bij OudGoud.nl. Wij geven u altijd de hoogste prijs voor uw goud. Nergens kunt u een betere prijs vinden voor uw goud, zo kunnen onze goudprijzen oplopen tot een paar euro meer dan andere partijen. Uw voordeel kan bij ons echt flink oplopen! Wilt u het ontdekken met uw eigen ogen, dat snappen wij heel goed. Raadpleeg vooral andere partijen, zo zal u zien dat wij daadwerkelijk de beste prijs bieden.

Op 30 meter van onze winkel vindt u een groot parkeerterrein. Hier kunt u elke dag uw auto gratis kwijt. Ook met het openbaar vervoer is onze winkel zeer goed te bereiken. Op 5 minuten loopafstand vindt u de bushalte van Monnickendam.

Waarom uw goud inleveren bij oudgoud.nl?

Bij OudGoud.nl krijgt u altijd de hoogste goudprijs voor uw goud. Dit doen wij zonder verborgen kosten, zoals smeltkosten. Verder kunt u bij ons kiezen of u uw geld contact krijgt of op u rekening gestort. U vindt OudGoud.nl in de winkel van Sako Juwelier, welke is gelegen in het bruisende hart van Monnickendam aan de Kerkstraat 58. Sako Juwelier is al sinds 1973 een begrip in de omgeving door haar uitstekende service en kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring, van vader op zoon doorgegeven, kunnen wij u adviseren bij de taxatie en/of verkoop van uw goud. De taxatie van uw goud is gratis en dus geheel vrijblijvend! Bij ons kunt u terecht voor onder andere uw gouden munten, gouden sieraden en goudbaren

Hand met euroteken
1
goudprijs checken
Hand met euroteken
2
Goud toesen
Weegschaal
3
Goud wegen
Hand met euroteken
4
Prijsbepaling
Hand met euroteken
5
Uitbetalen cash of bank
Gouden sieraden
Goudverkopen was nog nooit zo makkelijk

Goud versturen per post

Is Monnickendam te ver, maar wilt u toch de hoogste goudprijs ontvangen? Dat is geen probleem! Tegenwoordig kunt u ook vanuit huis de hoogste goudprijs ontvangen. U kunt uw goud namelijk per aangetekende post naar ons opsturen. Wij zullen uw goud taxeren en vervolgens contact met u opnemen. Wij zullen onze prijsbepaling dan toelichten.

Gaat u akkoord met de prijs? Dan boeken wij het geld direct over op uw rekening. Gaat u niet akkoord met de prijs? Dan sturen wij uw goud gewoon weer terug!

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mijn goud verkopen?

Bij Oudgoud.nl kunt u uw goud verkopen in Monnickendam in onze winkel. Verder is het ook mogelijk om uw goud te versturen per post. U kunt het verzekerd versturen naar ons adres. Ook kunt van ons een verzendlabel krijgen, wat wij achter af verreken met uw goud.

Is de goudprijs bij iedereen hetzelfde?

Helaas is dit niet zo. Veel goud inkopers doen een bod, i.p.v. het kijken naar het gewicht van uw sieraad. Bereken daarom altijd vooraf hoeveel geld u zou moeten verwachten voor uw goud. Andere goud inkopers rekenen bijvoorbeeld smelt of taxatie kosten. Dit doen wij bij oudgoud.nl niet. De prijs die wij tonen, is ook echt de prijs die u krijgt voor uw goud.

Kan ik al mijn oude goud verkopen bij OudGoud.nl?

Ja, OudGoud.nl neemt echt al uw oude goud en zilver in. OudGoud.nl is bereid elk voorwerp waar goud of zilver in zit van u over te nemen. Daarnaast bieden wij u altijd een scherpe prijs! Van een gouden tand tot een stuk collier. Zo gek kunt u het niet bedenken en wij bij OudGoud.nl nemen het met liefde van u over.

Is de prijs die jullie op de website tonen ook de prijs die wordt gegeven met het inwisselen van mijn goud?

Ja, de prijs die wij tonen is ook de prijs die u krijgt voor uw goud. Oudgoud.nl berekent geen smeltkosten of andere verborgen kosten.

Hoe ziet ons taxatieproces eruit?

Elke munt heeft haar eigen gewicht, afmetingen en soms kenmerken. Aan de hand van deze eigenschappen kunnen wij bepalen met wat voor munt we te maken hebben. Daarnaast kunnen wij ook met toetswater kijken uit wat voor soort edelmetaal de munt bestaat. Na het doorlopen van deze stappen is de echtheid en de waarde van uw munt vastgesteld.