Gouden armband verkopen | Gratis taxatie

Gouden armband verkopen

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

Actuele prijs van:
29 mei 2024
Laatst bijgewerkt om: 14:00
Lees hier waarom dit de hoogste prijs is.
KaraatKeurmerkGramprijs €
80.333€ 20,30
90.375€ 22,86
100.416€ 25,36
140.585€ 35,66
180.75€ 45,72
21.60.875€ 53,34
23.60.983€ 59,92
241€ 60,96

Wij hanteren de Kitco koers, maar zorgen dat u de prijs, die u krijgt voor uw goud, gelijk ziet. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Naast deze hoge koers berekenen wij geen smeltkosten en geen aftrek voor ongekeurde artikelen!

gouden armband verkopen
Altijd de hoogste prijs bij Oudgoud.nl

Gouden armband verkopen

Wilt u uw gouden armband verkopen? Dan bent u bij Oudgoud.nl aan het juiste adres. Wij taxeren uw gouden armband gratis in onze winkels in Amsterdam en Monnickendam.

Bij Oudgoud.nl krijgt u altijd de hoogste goudprijs voor uw goud. Nergens kunt u een betere prijs vinden. Wij garanderen u:

  • De eerlijkste prijzen voor uw gouden armband;
  • Geen verborgen kosten;
  • Directe uitbetaling bij verkoop;
  • Deskundig advies en gratis taxatie;
  • Een betrouwbare en transparante service.

Wilt u uw gouden armband verkopen? Ontdek de waarde bij Oudgoud.nl

Een gouden armband is niet zomaar een sieraad; het is persoonlijk, het vertelt een verhaal, en het is vaak een erfstuk dat generaties lang wordt doorgegeven. Maar wat als dit kostbare sieraad niet langer gedragen wordt of zijn oorspronkelijke betekenis verloren heeft?

Bij Oudgoud.nl begrijpen we de emotionele en materiële waarde van uw gouden armband en bieden we een professionele service om ze te verkopen.

Wat is de waarde van mijn gouden armband?

Bent u benieuwd naar de actuele waarde van uw gouden armband? Oudgoud.nl biedt u een kosteloze en vrijblijvende taxatie aan. Onze experts beoordelen uw armband(en) nauwkeurig en zorgvuldig, zodat u de hoogst mogelijke prijs krijgt voor uw sieraad.

Gouden armband verkopen prijs

Bij Oudgoud.nl krijgt u altijd de hoogste goudprijs voor uw goud. Dit doen wij zonder verborgen kosten, zoals smelt- en taxatiekosten. Nergens kunt u een betere prijs krijgen voor uw armband. De prijs die wij tonen, is ook echt de prijs die u krijgt voor uw goud.

Wilt u dat met uw eigen ogen ontdekken? Dat snappen wij heel goed. Raadpleeg vooral andere partijen, zo zal u zien dat wij daadwerkelijk de beste prijs bieden.

Die prijs voor uw gouden armband komt tot stand door de actuele goudprijs. Op basis van het goudgehalte (karaat), het gewicht van de armband en de goudprijs, berekenen onze taxateurs de verkoopprijs voor uw gouden armband.

Onze taxateurs bepalen het goudgehalte en het gewicht van uw armband tijdens de taxatie. De taxatie is onderdeel van het verkoopproces. Dat hele proces ziet er als volgt uit:

De stappen

Het verkoopproces

keurtekens
1
Keurtekens
toetsen
2
Toetsen
Wegen
3
Wegen
prijsbepaling
4
Prijsbepaling
uitbetaling
5
Uitbetaling

U kunt bij ons ook andere gouden sieraden verkopen. Denk aan een gouden ring of gouden ketting. Maar ook voor ander goud verkopen bent u bij ons op de juiste plek.

winkel in Amsterdam

Kom langs in Amsterdam of Monnickendam voor een gratis taxatie

U kunt uw gouden armband verkopen in onze winkel in Monnickendam, waar u zonder afspraak welkom bent. Voor onze winkel in Amsterdam vragen we u wel een afspraak te maken. Wilt u zeker weten dat we voldoende tijd hebben voor uw armband(en)? Dan kunt u sowieso een afspraak inplannen.

Beide locaties bieden een veilige en gastvrije omgeving voor de verkoop van uw armband.

Gouden armband verkopen via de post

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs een van onze winkels te komen, kunt u er ook voor kiezen om de armband per post op te sturen.

Tot een waarde van €500,- kunt u dit aangetekend doen, daarboven kiest u voor de verzekerde optie. Zo bent u er zeker van dat uw pakket in goede staat bij ons arriveert.

U kunt ook een verzendlabel bij ons aanvragen, de kosten hiervoor verrekenen we later.

Neem altijd vooraf contact met ons op over de procedure van het versturen van uw armband.

Veelgestelde vragen over een gouden armband verkopen

Welke voorwaarden zijn er voor een gouden armband verkopen?

Om iets te verkopen in onze winkel, moet u minimaal 18 jaar oud zijn. Verder vragen we altijd een geldig legitimatiebewijs.

Hoe weet ik dat ik een eerlijke prijs krijg voor mijn gouden armband?

Wij garanderen u dat de prijs die wij tonen ook de prijs is die u echt voor uw gouden armband krijgt. Wij rekenen geen verborgen kosten als smelt- of taxatiekosten. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Wilt u zeker weten dat u een eerlijke prijs krijgt bij uw gouden armband verkopen? Dan kunt u meerdere partijen vergelijken.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld ontvang?

Bij de betaling kunt u kiezen tussen een contante betaling of een bank overschrijving. Bank overschrijvingen worden aan het einde van elke dag gedaan.

We bieden bij onze vestiging in Amsterdam geen contante betalingen aan, om zowel uw veiligheid als die van ons personeel te waarborgen. In Monnickendam kan op aanvraag wel contant uitbetaald worden.

 

Wat gebeurt er met mijn gouden armband na de verkoop?

Aan de hand van verschillende factoren kijken we of de armband wordt omgesmolten tot iets nieuws, naar de smelterij wordt gebracht of dat we de armband nog kunnen verkopen.

We kijken onder andere naar de staat, maar ook of er nog verkoop potentie in zit. Sommige armbanden zijn bijvoorbeeld te persoonlijk om er een nieuwe eigenaar voor te vinden.

Kan ik ook beschadigde gouden armbanden verkopen?

Zeker! De staat van uw gouden armband maakt niet uit voor de verkoop. Beschadigd, onbeschadigd, oud, nieuw; het kan allemaal.