Goudinkoop per post - OudGoud.nl
Oudgoud

Goudinkoop per post

Tegenwoordig kunt u ook uw goud en zilver per post naar ons opsturen! Voor de hoogste prijs stuurt u uw goud en zilver op naar OudGoud.nl. Vervolgens nemen wij contact met u op om de prijsbepaling met u te kunnen doornemen.

Wij snappen dat het voor sommige mensen lastig kan zijn om langs te komen in onze winkel, bijvoorbeeld omdat u niet over de gelegenheid beschikt om ons te bezoeken door wat voor reden dan ook. Om dit obstakel uit de weg te ruimen, bieden wij aan al onze klanten aan dat zij hun te verkopen goud of zilver ook per post kunnen toesturen. Goud verkoop per post op zijn voordeligst!

Hoe gaat goudinkoop per post in zijn werk?

Verzending

U kunt uw goud of zilver tot een waarde van ongeveer 500 euro per aangetekende post naar ons opsturen. Het is belangrijk dat u dit altijd per aangetekende post naar ons opstuurt. Doet u dit niet dan loopt u het gevaar uw goud of zilver kwijt te raken, dit willen we uiteraard ten alle tijden vermijden. U kunt het pakketje dan sturen naar Boost e-tail, Kerkstraat 58, 1141 BJ te Monnickendam.

Ligt de waarde van uw goud of zilver boven de 500 euro? Dan dient u deze verzekerd naar ons te verzenden. Hierbij is het belangrijk dat u een kopie van uw legitimatiebewijs meestuurt, alsmede uw naam, adres, e-mail en het telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Ook is het belangrijk dat u uw bankrekeningnummer meestuurt waarop wij het geld kunnen overmaken. Wij vragen u om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen alvorens u uw goud of zilver naar ons opstuurt.

Taxeren & uitbetalen

Bij binnenkomst van het pakketje zullen wij uw goud of zilver controleren op echtheid, taxeren op karaat gehalte en wegen. Op deze manier kunnen wij uw goud of zilver optimaal beoordelen. Dit proces zal worden uitgevoerd door een van de specialisten op onze werkvloer. Vervolgens zullen wij, kijkend naar de actuele koers, een prijsbepaling opstellen. Daarna zullen wij telefonisch of per mail contact met u opnemen om de prijsbepaling aan u nader te verklaren. De keuze is vervolgens aan u of u akkoord wil gaan met de bepaalde prijs. Bij akkoord maken wij het geld meteen op uw rekening over. 

Op het moment dat wij constateren dat het door u verzonden goud of zilver niet echt blijkt te zijn, dan zullen wij contact met u opnemen en zijn wij genoodzaakt uw waar terug te sturen.

De verantwoordelijkheid voor het goed verpakken van uw goud of zilver ligt bij u.

Wat kan ik allemaal verzenden?

Op onder andere de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over welke stukken goud en zilver u kunt opsturen:

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Gouden armband

Bel of mail ons

Bel ons

We staan u graag te woord op onze locaties

Monnickendam
Bel 0299 653 023
Amsterdam
Bel 020 730 0988
Katwijk aan Zee
Bel 071 889 5722

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

Gerelateerde nieuwsberichten

Gouden sieraden
Goud

Hoe ontstaat goud?

Hoe ontstaat goud? Het is een belangrijk edelmetaal dat al sinds het ontstaan van de aarde aanwezig is. Maar hoe ontstaat goud precies? En...
Goud
Goud

Kan goud verkleuren?

Goud is een edelmetaal dat al eeuwenlang bewonderd wordt om zijn schoonheid en waarde, en is een favoriet materiaal voor vintage sieraden. Maar de...