Gouden ring verkopen | Gratis taxatie | Oudgoud.nl

Gouden ring verkopen

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

Actuele prijs van:
24 april 2024
Laatst bijgewerkt om: 18:30
Lees hier waarom dit de hoogste prijs is.
KaraatKeurmerkGramprijs €
80.333€ 20,35
90.375€ 22,91
100.416€ 25,42
140.585€ 35,74
180.75€ 45,83
21.60.875€ 53,46
23.60.983€ 60,06
241€ 61,10

Wij hanteren de Kitco koers, maar zorgen dat u de prijs, die u krijgt voor uw goud, gelijk ziet. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Naast deze hoge koers berekenen wij geen smeltkosten en geen aftrek voor ongekeurde artikelen!

gouden ring met steen
De beste prijs bij Oudgoud.nl

Gouden ring verkopen

Een gouden ring draagt vaak een persoonlijke waarde met zich mee. Maar, voorkeuren veranderen en trends evolueren. Het kan zijn dat de gouden ring die u van uw oma erfde al lange tijd onaangeraakt in uw sieradendoosje ligt. Of misschien hebt u de trouwring uit uw vorige huwelijk nog en gaat u die niet meer dragen.

Uw ‘vergeten ringen’ kunnen verrassend waardevol blijken.

Wilt u uw gouden ring verkopen? Ontdek de waarde bij Oudgoud.nl

Een gouden ring is niet zomaar een sieraad; het vertegenwoordigt momenten, herinneringen en soms generaties aan geschiedenis. Maar wat als deze kostbare stukken niet langer gedragen worden of hun oorspronkelijke betekenis hebben verloren?

Bij Oudgoud.nl begrijpen we de emotionele en materiële waarde van uw gouden ringen en bieden we een professionele en respectvolle service om deze te verkopen.

Ontdek de waarde van uw gouden ring

Bent u benieuwd naar de actuele waarde van uw gouden ring? Oudgoud.nl nodigt u uit voor een gratis en vrijblijvende taxatie. Onze experts beoordelen uw ring(en) met zorg en precisie, zodat u de beste prijs krijgt voor uw ‘vergeten’ gouden ringen.

Gouden ring verkopen prijs

Bij Oudgoud.nl krijgt u altijd de hoogste goudprijs voor uw goud. Dit doen wij zonder verborgen kosten, zoals smelt- en taxatiekosten. Nergens kunt u een betere prijs vinden voor uw goud. De prijs die wij tonen, is ook echt de prijs die u krijgt voor uw goud.

Wilt u dat met uw eigen ogen ontdekken? Dat snappen wij heel goed. Raadpleeg vooral andere partijen, zo zal u zien dat wij daadwerkelijk de beste prijs bieden.

Die prijs komt tot stand door de actuele goudprijs. Op basis van het goudgehalte (karaat), het gewicht van de ring en de goudprijs, berekenen onze taxateurs de verkoopprijs voor uw gouden ring.

Welke gouden ringen verkopen bij Oudgoud.nl?

U kunt bij ons verschillende gouden ringen verkopen. Van een antieke gouden ring tot trouwringen, van ringen met edelstenen tot ringen met kristallen.

We kopen bij Oudgoud.nl alle soorten sieraden in, de staat maakt niet uit; nieuw, oud, onbeschadigd of beschadigd.

winkel in Amsterdam

Kom langs in Amsterdam of Monnickendam

U kunt uw gouden ringen verkopen in onze winkel in Monnickendam, waar u zonder afspraak welkom bent. Voor onze winkel in Amsterdam is een afspraak wel vereist. Beide locaties bieden een veilige en gastvrije omgeving voor de verkoop van uw sieraden.

Gouden ringen verkopen via de post

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs een van onze winkels te komen, kunt u er ook voor kiezen om de gouden ring per post op te sturen. Wij raden u aan dit aangetekend of verzekerd te doen. Zo bent u er zeker van dat uw pakket in goede staat bij ons arriveert.

U kunt ook een verzendlabel bij ons aanvragen, de kosten hiervoor verrekenen we later.

Neem vooraf contact met ons op over de procedure van het versturen van uw ring.

Uw ring verkopen

Hoe werkt het verkopen van gouden ringen?

keurtekens
1
Keurtekens
toetsen
2
Toetsen
Wegen
3
Wegen
prijsbepaling
4
Prijsbepaling
uitbetaling
5
Uitbetaling

Waarom gouden ringen verkopen bij Oudgoud.nl?

Veelgestelde vragen over gouden ringen verkopen

Welke voorwaarden zijn er voor het verkopen van gouden ringen?

Om uw gouden ring(en) te verkopen, moet u minimaal 18 jaar oud zijn. Verder vragen we een geldig legitimatiebewijs.

Hoe weet ik dat ik een eerlijke prijs krijg voor mijn gouden ring?

Wij garanderen u dat de prijs die wij tonen ook de prijs is die u echt krijgt voor uw gouden ring. Bij Oudgoud.nl rekenen we geen smeltkosten of andere verborgen kosten. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld ontvang?

Bij de betaling kunt u kiezen tussen een contante betaling of een bank overschrijving. Bank overschrijvingen worden aan het einde van elke dag gedaan.

We bieden bij onze vestiging in Amsterdam geen contante betalingen aan, om zowel uw veiligheid als die van ons personeel te waarborgen. In Monnickendam kan op aanvraag wel contant uitbetaald worden.

 

Wat gebeurt er met mijn gouden ring na de verkoop?

Aan de hand van verschillende factoren kijken we of de ring wordt omgesmolten tot iets nieuws, naar de smelterij wordt gebracht of dat we de ring nog kunnen verkopen.

We kijken onder andere naar de staat van de ring, maar ook of er nog verkoop potentie in zit. Sommige ringen zijn bijvoorbeeld te persoonlijk om er een nieuwe eigenaar voor te vinden.

Kan ik ook beschadigde gouden ringen verkopen?

Zeker! De staat van uw gouden ringen maakt niet uit.