Goudinkoop door de brievenbus - OudGoud.nl
Gouden sieraden

Goudinkoop door de brievenbus

Wij snappen dat het voor sommige mensen lastig kan zijn om langs te komen in onze winkel, bijvoorbeeld omdat u niet over de gelegenheid beschikt om ons te bezoeken door wat voor reden dan ook. Om dit obstakel uit de weg te ruimen, bieden wij aan al onze klanten aan dat zij hun te verkopen goud of zilver ook per post kunnen toesturen. Goud verkoop per post op zijn voordeligst!

 

Hoe gaat goudinkoop per post in zijn werk?

Verzending

U kunt uw goud of zilver tot een waarde van ongeveer 500 euro per aangetekende post naar ons opsturen. Het is belangrijk dat u dit altijd per aangetekende post naar ons opstuurt. Doet u dit niet dan loopt u het gevaar uw goud of zilver kwijt te raken, dit willen we uiteraard ten alle tijden vermijden. U kunt het pakketje dan sturen naar OudGoud.nl, Kerkstraat 58, 1141 BJ te Monnickendam.

Ligt de waarde van uw goud of zilver boven de 500 euro? Dan dient u deze verzekerd naar ons te verzenden. Hierbij is het belangrijk dat u een kopie van uw legitimatiebewijs meestuurt, alsmede uw naam, adres, e-mail en het telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Ook is het belangrijk dat u uw bankrekeningnummer meestuurt waarop wij het geld kunnen overmaken. Wij vragen u om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen alvorens u uw goud of zilver naar ons opstuurt.

Taxeren & uitbetalen

Bij binnenkomst van het pakketje zullen wij uw goud of zilver controleren op echtheid, taxeren op karaat gehalte en wegen. Op deze manier kunnen wij uw goud of zilver optimaal beoordelen. Dit proces zal worden uitgevoerd door een van de specialisten op onze werkvloer. Vervolgens zullen wij kijkend naar de actuele koers, een prijsbepaling opstellen. Daarna zullen wij telefonisch of per mail contact met u opnemen om de prijsbepaling aan u nader te verklaren. De keuze is vervolgens aan u of u akkoord wil gaan met de bepaalde prijs. Bij akkoord maken wij het geld meteen op uw rekening over. Vaak duurt het een paar (werk)dagen voordat het bedrag op uw rekening verschijnt.

Op het moment dat wij constateren dat het door u verzonden goud of zilver niet echt blijkt te zijn, dan zullen wij contact met u opnemen en zijn wij genoodzaakt uw waar terug te sturen.

De verantwoordelijkheid voor het goed verpakken van uw goud of zilver ligt bij u.

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

Actuele prijs van:
14 juli 2024
Laatst bijgewerkt om: 23:00
Lees hier waarom dit de hoogste prijs is.
KaraatKeurmerkGramprijs €
80.333€ 20,69
90.375€ 23,30
100.416€ 25,84
140.585€ 36,34
180.75€ 46,59
21.60.875€ 54,36
23.60.983€ 61,06
241€ 62,12

Wij hanteren de Kitco koers, maar zorgen dat u de prijs, die u krijgt voor uw goud, gelijk ziet. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Naast deze hoge koers berekenen wij geen smeltkosten en geen aftrek voor ongekeurde artikelen!