Oude sieraden verkopen

Wilt u uw oude sieraden verkopen?

Zoek dan niet verder! OudGoud.nl is bereid om al uw oude sieraden over te nemen tegen de hoogste prijs. Bij OudGoud.nl hanteren wij altijd de actuele goud en zilverprijs, zo kunnen wij u altijd de hoogste prijs bieden. OudGoud.nl weegt en taxeert uw goud en/of zilver ter plekke, zo kunt u precies zien wat er gebeurd. Samen kunnen we tot de juiste prijs komen voor uw goud en of zilver. Oude sieraden verkopen tegen de hoogste prijs, dat is waar wij voor staan!

Wat nemen wij aan oude sieraden in?

Op het moment dat u oude sieraden wilt verkopen, is het belangrijk dat u weet dat OudGoud.nl al uw oude gouden en zilveren voorwerpen afneemt. Hierbij kunt u denken aan armbanden, ringen, kettingen, oorbellen, piercings, manchetknopen etc. Ook doen wij onder andere aan de inkoop van zilveren en gouden tanden. Niets is voor ons te gek! Twijfel dan ook niet te lang om langs te komen in de winkel, nooit geschoten is altijd mis.

Ondervind wat OudGoud.nl voor uw oude sieraden geeft

OudGoud.nl weet u altijd de hoogste prijs te bieden op het moment dat u oude sieraden verkopen gaat. U kunt dan ook ten allen tijden langskomen om te kijken wat u voor uw oude sieraden krijgt. Nadat een specialist op de werkvloer de prijs bepaalt heeft, bent u niet verplicht om uw oude sieraden daadwerkelijk te verkopen. Uw sieraden laten taxeren kan altijd en is gratis!

Zonde om te laten liggen

Vaak kunnen sieraden een bepaalde emotionele waarde hebben. In zo´n geval is het natuurlijk lastig om deze sieraden te verkopen. Ook op het moment dat u twijfelt over een eventuele verkoop kunt u bij ons langskomen. Een van de medewerkers zal u vervolgens een prijs bieden die moeilijk te weerstaan zal zijn! Wat weerhoudt u ervan om langs te komen?

Heeft u interesse in het verkopen van uw oude sieraden? Kom langs of neem contact met ons op via deze pagina!

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

Gerelateerde nieuwsberichten

Gouden munten
Goud

Wat is fijn goud?

Fijn goud is in principe hetzelfde als puur goud. Dit goud heeft een puurheid van 99.99%. In Nederland spreken wij dan van 24 karaat...
Goud

14 karaat goud, wat is dat?

14 karaat goud, wat betekent dat eigenlijk? De zuiverheid van het goud wordt uitgedrukt in karaat. Des te zuiverder het goud, des te hoger...
Goud
Goud

Wat is goud?

Goud is een van de edelmetalen, het heeft een hoge dichtheid maar is wel een zacht metaal. Goud wordt bijna nooit in pure vorm...