Wilt u uw oude sieraden inleveren? - OudGoud.nl
Oude sieraden verkopen

Wilt u uw oude sieraden inleveren?

Zoek dan niet verder! OudGoud.nl is bereid om al uw oude sieraden over te nemen tegen de hoogste prijs. Bij OudGoud.nl hanteren wij altijd de actuele goudprijs en zilverprijs, zo kunnen wij u altijd de hoogste prijs bieden. OudGoud.nl weegt en taxeert uw goud en/of zilver ter plekke, zo kunt u precies zien wat er gebeurd. Samen kunnen we tot de juiste prijs komen voor uw goud en of zilver. Oude sieraden verkopen tegen de hoogste prijs, dat is waar wij voor staan!

Wat nemen wij aan oude sieraden in?

Op het moment dat u oude sieraden wilt inleveren, is het belangrijk dat u weet dat OudGoud.nl al uw oude gouden en zilveren voorwerpen afneemt. Hierbij kunt u denken aan gouden armbanden, gouden ringen, gouden kettingen, oorbellen, piercings, manchetknopen etc. Ook doen wij onder andere aan de inkoop van zilveren en gouden tanden. Niets is voor ons te gek! Twijfel dan ook niet te lang om langs te komen in de winkel, nooit geschoten is altijd mis.

Ondervind wat OudGoud.nl voor uw oude sieraden geeft

OudGoud.nl weet u altijd de hoogste prijs te bieden op het moment dat u oude sieraden inleveren gaat. U kunt dan ook ten allen tijden langskomen om te kijken wat u voor uw oude sieraden krijgt. Nadat een specialist op de werkvloer de prijs bepaalt heeft, bent u niet verplicht om uw oude sieraden daadwerkelijk in te leveren. Uw sieraden laten taxeren kan altijd en is gratis!

Zonde om te laten liggen

Vaak kunnen sieraden een bepaalde emotionele waarde hebben. In zo´n geval is het natuurlijk lastig om deze sieraden in te leveren. Ook op het moment dat u twijfelt over een eventuele verkoop kunt u bij ons langskomen. Een van de medewerkers zal u vervolgens een prijs bieden die moeilijk te weerstaan zal zijn! Wat weerhoudt u ervan om langs te komen?

Heeft u interesse in het inleveren van uw oude sieraden? Kom langs of neem contact met ons op via deze pagina!

Bij ons kunt u gouden sieraden verkopen en zilveren sieraden verkopen voor de beste prijs.

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Gouden armband

Bel of mail ons

Bel ons

We staan u graag te woord op onze locaties

Monnickendam
Bel 0299 653 023
Amsterdam
Bel 020 730 0988
Katwijk aan Zee
Bel 071 889 5722

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

Gerelateerde nieuwsberichten

Goud
Goud

Kan goud verkleuren?

Goud is een edelmetaal dat al eeuwenlang bewonderd wordt om zijn schoonheid en waarde, en is een favoriet materiaal voor vintage sieraden. Maar de...
Overig goud
Goud

Goud testen

Goud, u bent er ongetwijfeld bekend mee. Fonkelende sieraden, stralend gouden tanden of een antieke lepel. Maar waar is dit mooie edelmetaal van gemaakt...