Oudgoud Hoorn - OudGoud.nl
Goudprijs Blaricum

Oudgoud Hoorn

Benieuwd waar u terecht kunt voor de verkoop van uw oudgoud Hoorn? Zoek dan niet verder! Wij weten u telkens weer de beste prijs voor uw oude goud te geven. Kom langs en zie wat u voor uw goud en zilver kunt krijgen!

Voor de verkoop van oudgoud Hoorn gaat u naar OudGoud.nl

Oudgoud Hoorn, ook wel sloopgoud genoemd, wat wordt daar nou mee bedoeld? In principe is oudgoud even veel waard als normaal goud. De meeste inkopers smelten het goud namelijk. Met oudgoud wordt in principe oude gouden sieraden bedoelt die niet meer gedragen worden of beschadigd zijn. Beschadigd of niet, er zit natuurlijk even veel goud in. Oudgoud zegt dus helemaal niks over het goud zelf.

Bij OudGoud.nl wordt al uw oudgoud ingenomen tegen de hoogste prijs. OudGoud.nl kan u altijd de hoogste prijs bieden, aangezien u geen smeltkosten of aftrekkosten voor ongekeurde artikelen betaalt. Het is dan ook aan te raden om uzelf ook bij andere inkooppartijen te oriënteren. U zult er zo achter komen dat OudGoud.nl altijd de hoogste prijs biedt! Kom snel langs om hiervan te kunnen profiteren.

Oudgoud Hoorn verkoopt u in Monnickendam

De winkel van OudGoud.nl bevindt zich  in het historische hart van Monnickendam, op maar 20 kilometer afstand van Hoorn. Aangezien u bij OudGoud.nl altijd de hoogste prijs krijgt, is het zeker een aanrader om hiervoor naar Monnickendam te komen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te kunnen komen, geen probleem! Tegenwoordig kunt u uw oudgoud en zilver ook per sealbag opsturen. Het enige nadeel hiervan is dat u niet bij de taxatie en weging aanwezig bent; iets waar OudGoud.nl u graag bij betrekt. Uiteraard is het aan uzelf om te bepalen of u uw goud en zilver tegen de geboden prijs wilt verkopen.

Tevreden met de prijs? Besteed het bedrag bij ons!

In onze collectie vindt u een ruim aanbod aan diverse topmerken sieraden, juwelen en horloges. Kom snel langs om te zien waarvoor u uw oude goud en zilver kunt inwisselen. Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling!

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.