Goudprijs Volendam - OudGoud.nl

Goudprijs Volendam

Op zoek naar de hoogste prijs voor goudinkoop in Volendam? Zoek niet verder! Bij OudGoud.nl bent u aan het juiste adres. Wij garanderen u de hoogste prijs voor uw goud of zilver. Bij ons ontvangt u al snel enkele euro’s meer per gram goud dan bij andere opkopers. Ontvang uw geld op de bank of contant. Ontdek vandaag nog hoeveel uw goud waard is en profiteer van onze uitstekende prijzen. Verkoop uw goud met vertrouwen bij OudGoud.nl en geniet van de beste deal in Volendam!

Ontvang de beste prijs voor uw goud in Volendam

Voor een vakkundige goudinkoop kunt u terecht bij OudGoud.nl in Monnickendam of Amsterdam . Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw goud of zilver te taxeren, elke (werk)dag weer. OudGoud.nl is een onderdeel van Sako Juwelier en bevindt zich aan de Kerkstraat 58 in Monnickendam, op zo’n 5 minuten rijden van Volendam. Al ruim 40 jaar zijn we een bekend begrip in Monnickendam en omgeving. Ervaar onze uitstekende service en kom langs in de winkel of maak een afspraak! Wenst u liever naar onze locatie in Amsterdam te komen, dan bent u verplicht een afspraak te maken

Goud verkopen Volendam met extra voordeel

Allereerst krijgt u bij ons altijd de hoogste prijs voor uw goud. Hiernaast bieden wij u de mogelijkheid om het bedrag van uw goud binnen onze juwelier te besteden. Dit is een ideale manier om uw oude sieraden om te ruilen voor sieraden van de nieuwste trend!

Verkoop jouw munten, diamanten, sieraden en horloges in Volendam met vertrouwen bij OudGoud.nl.

Wanneer je jouw munten, diamanten, sieraden of horloges in Volendam wilt verkopen, kies dan voor de betrouwbare expertise van OudGoud.nl. Wij staan klaar om jou te helpen en garanderen een eerlijke prijs voor al jouw kostbaarheden. Of je nu prachtige diamanten, schitterende sieraden, elegante horloges of verzamelwaardige munten bezit, wij zijn dé betrouwbare partner die jou hierbij kan ondersteunen. Bij OudGoud.nl begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en daarom staan we garant voor een zorgeloze en professionele ervaring.

Waarom je goud en zilver verkopen bij OudGoud.nl?

Bij OudGoud.nl streven we er altijd naar om onze klanten de hoogste prijs te bieden voor hun goud en zilver. Bij ons ontvangt u al snel enkele euro’s per gram goud meer dan bij andere opkopers. Wij adviseren u zelfs om prijzen bij andere opkopers te vergelijken, zodat u kunt zien dat wij daadwerkelijk altijd de hoogste prijs bieden voor uw goud en zilver. Bovendien brengen wij geen smeltkosten of kosten voor ongekeurde artikelen in rekening.

Veelgestelde vragen

Is mijn gouden tand geld waard?

Wist u dat tandengoud wel tot 5 gram kan wegen. Tandengoud bestaat bijna altijd uit 14 karaat goud, de prijs per gram voor uw tandengoud kunt u vinden in onze goud tabel. Goud is uitstekend materiaal voor tandheelkundig gebruik, omdat het niet gevoelig is voor zuur en levenslang meegaat. Dus uw gouden kronen en gouden tanden zijn bij Oudgoud.nl zeker geld waard!

Kopen jullie ook gouden munten in?

Bij oudgoud.nl kunt u terecht met veel verschillende soorten gouden munten. U kunt oude gouden munten verkopen, het maakt niet uit of de gouden munten beschadigd, verkleurd of bekrast zijn, het goud behoudt zijn waarde.

Kan ik mijn geld ook op mijn bankrekening krijgen?

We maken het geld dezelfde dag nog naar u over op uw rekening.

Kopen jullie ook tandengoud?

Ja, wist u dat uw gouden kroon net zo veel kan opleveren als uw gouden ring?

Hoeveel krijg ik voor mijn goud?

Bij Oudgoud.nl zijn we heel transparant over de waarde van uw goud. U krijgt bij ons de goud prijs van vandaag. De actuele goudprijs per gram wordt getoond in de kolom rechts op de pagina. De verkoop van uw oud goud is nog nooit zo overzichtelijk geweest. U kunt zelf de prijs berekenen die u krijgt voor uw goud. U doet het gewicht keer de prijs per karaat. Zo weet u welke prijs u krijgt voor uw goud.

Is de goudprijs bij iedereen hetzelfde?

Helaas is dit niet zo. Veel goud inkopers doen een bod, i.p.v. het kijken naar het gewicht van uw sieraad. Bereken daarom altijd vooraf hoeveel geld u zou moeten verwachten voor uw goud. Andere goud inkopers rekenen bijvoorbeeld smelt of taxatie kosten. Dit doen wij bij oudgoud.nl niet. De prijs die wij tonen, is ook echt de prijs die u krijgt voor uw goud.

Is witgoud meer waard dan geelgoud?

Nee, helaas. Het gaat bij ons om het karaat gehalte en gewicht.

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.