Goudprijs Hoorn - OudGoud.nl
Oudgoud

Goudprijs Hoorn

De hoogste goudprijs Hoorn, dát is waarvoor u naar OudGoud.nl gaat! Bij OudGoud.nl krijgt u altijd de hoogste goudprijs  voor al uw oude gouden sieraden en juwelen. Kom langs of bel voor een afspraak om te zien wat u voor uw goud kunt krijgen!

Goudprijs Hoorn

Overal in Nederland is de goudprijs Hoorn natuurlijk hetzelfde. De internationale koers wordt bepaald door de markt van vraag en aanbod. Vraag en aanbod zijn de twee belangrijkste factoren waar de goudprijs vanaf hangt.

Kijkend naar de aanbodkant is goud een edelmetaal die erg schaars en gewild is. Zo heeft goud dan ook een aantal specifieke eigenschappen die goud maken tot wat het is. Goud roest of oxideert nooit, het wordt vanwege het mooie uiterlijk veel bij sieraden gebruikt en goud is een uitstekende elektriciteits- en warmtegeleider.

Als er wordt gekeken naar de vraag kant, komt de vraag naar goud op de volgende manieren van stand. De vraag naar goud komt tot stand door de productie van apparaten die goud in zich verwerkt hebben, de vraag naar sieraden, juwelen en horloges, de vraag van beleggers naar goud en economische ontwikkelingen. Bij economische ontwikkelingen kunt u denken aan inflatie, machtswisselingen etc.

Hoogste goudprijs Hoorn vindt u in Monnickendam.

OudGoud.nl weet u telkens weer de hoogste prijs voor uw goud en zilver te bieden. Bij de winkel in Monnickendam krijgt u al gauw een paar euro per gram goud meer dan bij andere inkopers. U betaalt bij ons namelijk geen aftrekkosten voor ongekeurde producten en ook geen smeltkosten. Tel uit je winst!

Laat uw goud en zilver taxeren

U kunt ten allen tijden vrijblijvend langskomen of een afspraak maken in de winkel. Onder het genot van een heerlijke kop koffie wordt u geholpen en geadviseerd bij de verkoop van uw goud of zilver. Het taxeren, het wegen en het controleren op echtheid gebeurt allemaal in uw bijzijn, om zo transparant mogelijk de prijs te kunnen bepalen. De prijs die u van ons krijgt zal afhangen van de actuele koers van dat moment. Aangezien de koers fluctueert, gebruiken wij altijd een koers die om de 5 minuten up-to-date gehouden wordt. Kom snel langs om contant voor goud te krijgen! Een afspraak maken is uiteraard ook mogelijk.

 

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Gouden armband

Bel of mail ons

Bel ons

We staan u graag te woord op onze locaties

Monnickendam
Bel 0299 653 023
Amsterdam
Bel 020 730 0988
Katwijk aan Zee
Bel 071 889 5722

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.