Goudinkoop Zandvoort - OudGoud.nl

Goudinkoop Zandvoort

Bent u opzoek naar een plek voor goudinkoop Zandvoort? Dan bent u bij OudGoud.nl aan het juiste adres! Bij ons ontvangt u altijd de hoogste prijs voor uw goud en zilver. Wij bieden u al gauw tussen de 3,- en 10,- euro per gram goud meer dan andere inkopende partijen. Levert u een waardevol gouden artikel in? Dan kan uw voordeel bij ons flink oplopen! Soms wel tot honderden, duizenden euro’s!

OudGoud.nl de plek voor goud verkopen in Zandvoort

Goud verkopen in Zandvoort, u vraagt zich vast waar u dat het meest profitabel doet. Voor de hoogste prijs voor goud verkopen Zandvoort gaat u naar de winkel van OudGoud.nl. De winkel van OudGoud.nl heeft twee locaties. De hoofd locatie vindt u in Monnickendam en de dependance in Amsterdam, in de winkel van Vintage jewellery in Gasthuismolensteeg. De hoofd locatie van OudGoud.nl zit in de winkel van Sako Juwelier, gelegen in het historische stadshart van de havenstand Monnickendam.

Waarom je goud en zilver verkopen bij OudGoud.nl?

Bij OudGoud.nl streven we er altijd naar om onze klanten de hoogste prijs te bieden voor hun goud en zilver. Bij ons ontvangt u al snel enkele euro’s per gram goud meer dan bij andere opkopers. Wij adviseren u zelfs om prijzen bij andere opkopers te vergelijken, zodat u kunt zien dat wij daadwerkelijk altijd de hoogste prijs bieden voor uw goud en zilver. Bovendien brengen wij geen smeltkosten of kosten voor ongekeurde artikelen in rekening.

Wel de hoge goudprijs van Oudgoud.nl maar niet de reistijd?

Voor sommige mensen kan het lastig zijn om een ritje van 40 kilometer af te leggen vanuit Zandvoort. Wij snappen dit uiteraard volledig. Wij bieden u tegenwoordig de mogelijkheid om uw goud of zilver per aangetekende post naar ons op te sturen. Na ontvangst van uw goud of zilver zullen wij uw goud of zilver controleren op echtheid, taxeren en wegen. Vervolgens kunnen wij, kijkend naar de actuele koers, een prijsbepaling opstellen. Na de prijs bepaald te hebben zullen wij contact met u opnemen. Vervolgens is het aan u om de keuze te maken of u uw goud of zilver wilt verkopen tegen deze geboden prijs. Bij akkoord zullen wij het bedrag op uw rekening overboeken.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat de goud verkoop in zijn werk?
  1. U maakt een afspraak of komt langs in de winkel.
  2. U neemt plaats met een expert, die uw goud of zilver gaat testen.
  3. De expert test uw goud of zilver op echtheid en gehalte, door middel van toetswater.
  4. De expert weegt uw goud of zilver.
  5. Op basis van karaat en gewicht maakt de expert een berekening voor u.
  6. Wanneer u akkoord gaat, vraagt de expert om een ID kaart, zodat we uw gegevens kunnen invullen.
  7. De betaling, u kunt kiezen tussen contant of bank overschrijving.
Hoe bepalen jullie de prijs die ik krijg voor mijn producten?

Onze goudprijs is gebaseerd op de Kitco koers. U krijgt voor uw goud een bedrag per gram wat genoteerd staat op onze website. Dit bedrag wordt keer het gewicht gedaan. Zo berekent u ook makkelijk zelf uw het bedrag wat u zou moeten krijgen.

Hoe kan ik mijn goud verkopen?

Bij Oudgoud.nl kunt u uw goud verkopen in Monnickendam in onze winkel. Verder is het ook mogelijk om uw goud te versturen per post. U kunt het verzekerd versturen naar ons adres. Ook kunt van ons een verzendlabel krijgen, wat wij achter af verreken met uw goud.

Hoe ziet ons taxatieproces eruit?

Elke munt heeft haar eigen gewicht, afmetingen en soms kenmerken. Aan de hand van deze eigenschappen kunnen wij bepalen met wat voor munt we te maken hebben. Daarnaast kunnen wij ook met toetswater kijken uit wat voor soort edelmetaal de munt bestaat. Na het doorlopen van deze stappen is de echtheid en de waarde van uw munt vastgesteld.

Hoeveel krijg ik voor mijn goud?

Bij Oudgoud.nl zijn we heel transparant over de waarde van uw goud. U krijgt bij ons de goud prijs van vandaag. De actuele goudprijs per gram wordt getoond in de kolom rechts op de pagina. De verkoop van uw oud goud is nog nooit zo overzichtelijk geweest. U kunt zelf de prijs berekenen die u krijgt voor uw goud. U doet het gewicht keer de prijs per karaat. Zo weet u welke prijs u krijgt voor uw goud.

Is de goudprijs bij iedereen hetzelfde?

Helaas is dit niet zo. Veel goud inkopers doen een bod, i.p.v. het kijken naar het gewicht van uw sieraad. Bereken daarom altijd vooraf hoeveel geld u zou moeten verwachten voor uw goud. Andere goud inkopers rekenen bijvoorbeeld smelt of taxatie kosten. Dit doen wij bij oudgoud.nl niet. De prijs die wij tonen, is ook echt de prijs die u krijgt voor uw goud.

Is witgoud meer waard dan geelgoud?

Nee, helaas. Het gaat bij ons om het karaat gehalte en gewicht.

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.