Taxatie sieraden - OudGoud.nl
Gouden sieraden

Taxatie sieraden

Tegenwoordig kunt u bij OudGoud.nl terecht voor de taxatie van sieraden. Voor veel mensen is het natuurlijk erg lastig om hun erfenis te verkopen. Vaak hangt hier een sentimentele waarde aan of is het simpelweg lastig om de erfenis te verkopen. Wij bij OudGoud.nl houden hier rekening mee door u altijd een mooie prijs voor de sieraden te bieden. De prijzen die wij u weten te bieden zullen u verbazen!

Taxatie sieraden bij OudGoud.nl

Wij vinden het erg belangrijk dat de taxatie van de erfenis op een vertrouwde manier gebeurt. Immers, erfenissen hebben vaak een minder leuke achtergrond. Vaak is het een dierbare die het leven heeft moeten verlaten. Op het moment dat u de erfenis taxatie sieraden bij ons laat doen, bent u nergens toe verplicht. Wij begrijpen het volledig dat u tijd nodig heeft om te bepalen of u de erfenis wilt verkopen. Wel zullen wij u een prijs bieden die het erg moeilijk zal maken om (een deel van) de erfenis niet te verkopen.

Emotionele waarde bij erfenissen

Erfstukken dragen vaak veel herinneringen en gevoelens met zich mee. Het kan daarom voorkomen dat u de waarde van het erfstuk hoger inschat dan dat de marktwaarde is. Wij houden hier rekening mee door u precies te laten zien hoe wij tot onze prijzen komen. Bovendien zullen wij een stap extra zetten door een schepje bovenop de prijs te doen en u werkelijk de hoogste prijs te bieden voor uw sieraden. 

Bij OudGoud.nl niet alleen taxatie sieraden

Bij OudGoud.nl kunt u niet alleen terecht voor taxatie van sieraden. Ook taxeren wij goud, zilver, diamant en luxe horloges. Ook hier weten wij altijd de hoogste prijs voor te bieden. Wellicht dat de hoge prijs die wij u kunnen bieden, de effecten van de verkoop van de erfenis kunnen verzachten. Toch willen wij u nergens toe verplichten en daarom is het helemaal aan u om te bepalen of u de erfenis daadwerkelijk wilt verkopen. Kom langs in de winkel, maak een afspraak of kijk verder op onze gouden sieraden verkopen en zilveren sieraden verkopen pagina. 

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Gouden armband

Bel of mail ons

Bel ons

We staan u graag te woord op onze locaties

Monnickendam
Bel 0299 653 023
Amsterdam
Bel 020 730 0988
Katwijk aan Zee
Bel 071 889 5722

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

Gerelateerde nieuwsberichten

Overig goud
Goud

Goud testen

Goud, u bent er ongetwijfeld bekend mee. Fonkelende sieraden, stralend gouden tanden of een antieke lepel. Maar waar is dit mooie edelmetaal van gemaakt...
Oude sieraden verkopen
Goud

Wilt u uw oude sieraden inleveren?

Zoek dan niet verder! OudGoud.nl is bereid om al uw oude sieraden over te nemen tegen de hoogste prijs. Bij OudGoud.nl hanteren wij altijd...
Gouden sieraden
Taxeren

Taxatie erfenis bij OudGoud.nl

Helaas overkomt het veel mensen; het overlijden van een dierbare. Dit is dan ook een erg emotionele gebeurtenis. Naast deze emoties komen er natuurlijk...