goud inkoop

Goud inkoop door OudGoud.nl

Goud inkoop kunt u het beste laten verzorgen door OudGoud.nl. Wij weten u namelijk altijd de beste prijs te geven. Wij raden u aan om u ook te oriënteren bij andere inkooppartijen. Op deze manier zult u erachter komen dat wij u de hoogste prijs bieden. Deze hogere prijs kan vaak oplopen tot wel tussen de 3,- en 10,- euro meer per gram goud. Goud inkoop laat u dus verstandig door OudGoud.nl doen! Heeft u ook nog zilver? klik dan hier voor meer informatie en de actuele koers.

Hoe gaat de goud inkoop in zijn werk?

U kunt bij ons vrijblijvend in de winkel langskomen of bellen voor een afspraak. Bij grotere hoeveelheden stellen wij het op prijs als u een afspraak maakt, zodat wij ook echt de tijd voor u kunnen nemen. Bij aankomst in de winkel krijgt u door een van de medewerkers een kopje koffie aangeboden. Vervolgens zal deze werknemer, aan een van de tafels met u plaatsnemen. Als eerste zal uw meegenomen goud of zilver gecontroleerd worden op echtheid en zal het karaatgehalte getest worden. Dit doen wij met een toetssteen en toetswater. De taxateur gaat met uw goud over de steen en kijkt met het toetswater , hoeveel karaat goud uw sieraad is. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat, bekijk dat onze video. Deze vindt u onder de goud en zilverkoers. Het karaat gehalte bepaalt de waarde, per gram, van uw sieraad. Vervolgens zal er een weging plaatsvinden. Na deze 3 gegevens gecontroleerd te hebben, zal er, kijkend naar de huidige koers, een mooie prijs voor u bepaald worden. Aangezien OudGoud.nl zo transparant mogelijk te werk wil gaan, zorgen zij ervoor dat u als klant bij het hele traject betrokken wordt. Hopelijk zien we u snel en laat u uw goud inkoop verzorgen door OudGoud.nl

Wat kunt u bij ons inleveren?
Bij OudGoud.nl kunt u al uw gouden sieraden inleveren. Naast sieraden die nog intact zijn, kunt u bij ons ook kapotte sieraden bij ons inleveren. Het gaat bij deze producten om het gewicht van uw goud, dus zelf losse schakels kunnen weer geld opleveren. Ook nemen wij tandengoud aan. Vroeger werden er gouden kronen gezet en als die worden verwijderd/vervangen, mag u deze inleveren. U kunt uw sieraden waar u op uitgekeken bent of die u bij een erfenis heeft verkregen, ook bij ons inwisselen voor een nieuw sieraad. Heeft u nog gouden munten of baren? Deze nemen we ook graag van u over. Klik hier voor meer informatie en de actuele koers van gouden munten en baren. Deze koers is namelijk anders dan de prijs van "oud goud".

Wat is er mogelijk met mijn goud?
U kunt uw goud bij ons laten inwisselen voor contant geld of op uw bankrekening laten bijschrijven. Ook kunt u van uw oude goud, een nieuw sieraad aanschaffen. Ook kunt u onze goudsmid Wim een nieuw ontwerp laten maken van één of meer sieraden. Zoals u leest, heeft goud inkoop bij OudGoud.nl vele voordelen.

Wat is goud?goud inkoop
Goud is een edelmetaal, welke veelal wordt gebruikt voor sieraden. Dit gebeurt bijna nooit in zijn puurste vorm. Goud is namelijk een zacht edelmetaal. 24 karaat goud is nauwelijks bruikbaar als sieraad, doordat het snel beschadigd of vervormd. 24 karaat goud wordt veelal gemengd met koper, zilver en/of palladium. Daarmee vergroot u de hardheid. In een sieraad meestal een "code" door de "code" weet u hoeveel karaat goud uw sieraad bevat. De "code" voor 14 karaat goud is 585, dit betekent dat er 58,5% puur goud in uw sieraad is verwerkt.  

Op het moment dat u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u uw goud of zilver ook per sealbag naar ons opsturen. Het geboden bedrag zal dan per bankoverschrijving betaald worden. Een nadeel hiervan is dat u, in dit geval, niet bij de prijsbepaling aanwezig bent.

OudGoud.nl onderdeel van Sako Juwelier

OudGoud.nl is een onderdeel van Sako Juwelier. Zo weet u zeker dat OudGoud.nl transparantie en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. OudGoud.nl vindt het dan ook erg belangrijk dat u altijd met een goed gevoel de winkel uitloopt. De winkel in Monnickendam is dan ook al meer dan 45 jaar een begrip in de omgeving. Wilt u meer weten over ons, bezoek dan deze pagina.

Ontvang altijd het hoogste bedrag voor oud goud en zilver!

Bel of mail voor een afspraak: call to us 0299 - 653023 of Mail ons mail

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om direct contact met ons op te nemen.

*Deze velden zijn verplicht
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

zaterdag 18 juni 2022
Laatst bijgewerkt om 23:55
Goudprijzen
Karaat Keurmerk Gramprijs
8 0.333 16.68
9 0.375 18.79
10 0.416 20.84
14 0.585 29.31
18 0.750 37.58
20 0.833 41.73
21.6 0.875 43.84
22 0.900 45.09
23 0.958 48.00
23.6 0.983 49.25
24 1.000 50.10
Zilverprijzen
Klasse Keurmerk Gramprijs
Kl 4 0.720 0.34
Kl 3 0.800 0.38
Kl 2 0.835 0.40
Kl 1 0.925 0.44
Fijn 1.000 0.48

Heeft u meer dan 500 gram?

Vraag hier een offerte aan!