Horloge verkopen bij OudGoud.nl - OudGoud.nl
gouden sieraden

Horloge verkopen bij OudGoud.nl

Horloges, al eeuwenlang een van de meest gedragen sieraden. Horloges zijn van elke tijd en zullen dat ook altijd blijven. Bij OudGoud.nl staat er dan ook elke (werk)dag een medewerker voor u klaar, zodat u uw luxe horloge verkopen kunt!

Kunt u uw horloge verkopen bij OudGoud.nl?

In principe nemen wij alle luxe horloges in voor een goede prijs. Onder luxe horloges verstaan wij horloges van merken als Rolex en Cartier. Ook merken als Omega en Breitling vallen hier natuurlijk onder. Heeft u een waardevol horloge, maar niet van een van de bovenstaande merken? Kom dan langs in de winkel, of bel naar ons, om te kunnen zien of wij uw horloge innemen.

Wat nemen wij nog meer in?

Naast luxe horloges nemen wij ook goud, zilver en diamant in. Overal waar goud, zilver of diamant in zit nemen wij af. Hierbij kunt u denken aan armbanden, ringen, kettingen, piercings en oorbellen. Maar ook aan gouden munten en zilveren munten, dentaal goud (gouden tanden etc.) en afval van goudsmeden. Bij ons krijgt u altijd de hoogste prijs voor uw oude goud, zilver of diamant. Aangezien u bij ons geen smeltkosten betaalt, kunnen wij u al gauw een paar euro per gram goud meer geven dan andere goudopkopers.

OudGoud.nl onderdeel van Sako Juwelier

OudGoud.nl is een onderdeel van de Sako Juwelier. OudGoud.nl zit dan ook in de winkel van Sako Juwelier gevestigd. U vindt de winkel aan de Kerkstraat 58 in Monnickendam, gelegen in het historische stadshart. Sako Juwelier is al meer dan 40 jaar een begrip in Monnickendam en omgeving. De vriendelijke en professionele medewerkers zorgen ervoor dat Sako Juwelier een hechte klantenkring heeft. Aangezien Sako Juwelier en OudGoud.nl een onderdeel van de Goudinkoop Specialist zijn, weet u zeker dat u uw horloges, oude goud en zilver en diamanten op een professionele wijze kunt verkopen. Wij hopen u dan ook snel in onze winkel te mogen verwelkomen.

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.