Oudgoud Zaandam - OudGoud.nl
Goudprijs Blaricum

Oudgoud Zaandam

Kom met al uw oudgoud Zaandam naar OudGoud.nl om hier de hoogste prijs voor te ontvangen U zult versteld staan op het moment dat u erachter komt welke prijzen wij u weten te bieden! Telkens weer geven wij onze klanten de hoogste prijs voor hun goud, zilver, diamant of luxe horloge!

Voor oudgoud Zaandam kunt u terecht bij OudGoud.nl

Oudgoud Zaandam, wat houdt dat nu eigenlijk in? Oudgoud, onder velen bekend als sloopgoud, is voor goud inkopers niks anders dan “normaal” goud. Immers, 9 van de 10 goud inkopers smelten het goud uiteindelijk toch om. In een nieuwe armband van 18 karaat goud zit evenveel goud als in een kapotte of oude armband van 18 karaat.

Oudgoud Zaandam verkoopt u het voordeligst bij OudGoud.nl

Bij OudGoud.nl krijgt u altijd de hoogste prijs voor uw oudgoud. Voor een ritje vanuit Zaandam, een luttele 20 kilometer, krijgt u de allerhoogste prijs. Deze hogere prijs kan vaak wel oplopen tot een paar euro per gram goud meer dan bij andere oudgoud inkopers. U betaalt bij ons dan ook geen smeltkosten.

Wat nemen wij allemaal in?

OudGoud.nl neemt alles op het gebied van oudgoud en zilver in. Van zilveren armband tot gouden ketting. Van gouden tand tot zilveren munt. Van dentaal goud tot afval van goudsmeden. Niks is te gek voor ons! Twijfel dan ook niet om langs te komen voor een vrijblijvende taxatie  van uw oudgoud of zilver!

Hoe gaat de verkoop van oudgoud Zaandam in zijn werk?

U kunt vrijblijvend lanskomen in de winkel, met of zonder afspraak. Vervolgens zal u onder het genot van een heerlijke kop koffie apart genomen worden. Als eerste zal uw oudgoud of zilver gecontroleerd worden op echtheid, waarna er een weging en taxatie op karaatgehalte plaatsvindt. Hierna zal de actuele goudkoers bekeken worden. Afhankelijk van het gewicht, het karaatgehalte en de actuele goudkoers zal er een prijs opgesteld worden. Op het moment dat u akkoord gaat met de prijs, krijgt u de mogelijkheid geboden om dit bedrag bij ons in de winkel te besteden. Tel uit uw wist!

Het hele bovengenoemde proces zal in uw bijzijn uitgevoerd worden, om zo transparant mogelijk te werk te gaan. Want dát is waar OudGoud.nl voor staat; Transparantie en professionaliteit! Kom snel langs of maak een afspraak!

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.