Oudgoud Haarlem - OudGoud.nl
Goudprijs Blaricum

Oudgoud Haarlem

De hoogste prijs voor uw goud en zilver krijgt u bij OudGoud.nl! Stuur uw eigendom per aangetekende post naar ons op, of neem uw eigendom mee naar onze winkel! U zult verbaasd zijn over de hoogte van het bedrag dat wij u geven voor uw goud of zilver! Kom snel langs of bel voor een afspraak.

Oudgoud, wat houdt dat precies in?

In principe wordt er met oudgoud Haarlem niks anders bedoelt dan goud wat niet meer gedragen/gebruikt wordt, of bijvoorbeeld kapot is. Hierbij kunt u denken aan gouden sieraden die niet meer gedragen worden, oude gouden munten die maar in de kast liggen, gouden tanden die niet meer in werking zijn of gewoon kapotte gouden sieraden! Voor inkopende partijen hoeft het niet uit te maken als het goud beschadigd is, want bijna altijd smelten goud inkopers het uiteindelijk toch om.

Wat doet u met oudgoud Haarlem?

Op het moment dat u nog oudgoud in bezit heeft, dan verkoopt u dit bij OudGoud.nl. Bij OudGoud.nl krijgt u namelijk altijd de hoogste prijs voor uw goud en zilver. Wij weten u al gauw een paar euro per gram goud meer te geven dan andere partijen. Zo kan uw voordeel bij ons flink oplopen! Soms wel tot honderden euro’s. Wie wilt dat nou niet?

Waar vindt u OudGoud.nl?

U vindt OudGoud.nl in het historische stadshart van Monnickendam, aan de Kerkstraat 58. OudGoud.nl zit gevestigd in de winkel van Sako Juwelier, op ongeveer 35 kilometer van Haarlem. Sako Juwelier is al jarenlang een begrip in Monnickendam en omgeving. Met de jarenlange ervaring weet Sako Juwelier al haar klanten met een goed gevoel de winkel te laten verlaten.

Naast de hoogste prijs voor uw oudgoud, heeft OudGoud.nl nog een extra aanbieding voor u. Tegenwoordig kunt u ervoor kiezen om het bedrag van uw goud binnen onze juwelier te besteden. Zo kunt u uw oude goud omruilen voor een nieuw sieraad, juweel of horloge!

OudGoud.nl toch te ver?

Geen probleem! U kunt er bij ons namelijk voor kiezen om uw goud of zilver per aangetekende post naar ons op te sturen. Ook zo kunt u dus de hoogste prijs voor uw goud of zilver ontvangen, zonder hiervoor bij ons langs te komen! Klik hier voor contact.

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.