Oudgoud Alkmaar - OudGoud.nl
Goudprijs Blaricum

Oudgoud Alkmaar

Onder oudgoud Alkmaar worden al uw gouden voorwerpen bedoeld die u niet meer gebruikt of beschadigd zijn. Van oude ketting tot kapotte ring. Van gebroken armband tot gouden munten. Benieuwd wat u voor uw oude gouden sieraden en/of juwelen kunt krijgen? Kom dan snel langs bij OudGoud.nl!

Verkoop van oudgoud Alkmaar het voordeligste in Monnickendam

In Monnickendam vindt u in het historische stadshart de juwelier van OudGoud.nl. Elke (werk)dag staat er een werknemer voor u klaar om u te begeleiden en adviseren in de verkoop van uw oudgoud. OudGoud.nl weet u altijd de hoogste prijs te bieden. Dus bent u op zoek naar de verkoop van oudgoud Alkmaar? Dan zit u voor de hoogste prijs bij OudGoud.nl helemaal goed!

Wat is oudgoud?

Oudgoud wordt ook wel sloopgoud genoemd. Met oudgoud worden oude gouden sieraden bedoeld die niet meer gedragen worden en/of beschadigd zijn. Voor de waarde van het stuk zelf maakt het niet uit of het beschadigd is. In een nieuwe ring van 14 karaat zit evenveel goud als een oude ring van 14 karaat. Het maakt voor OudGoud.nl dus geen verschil of het product beschadigd is of niet. De prijs die u krijgt zal even hoog blijven!

Niet alleen voor de verkoop van oudgoud komt u naar OudGoud.nl

Natuurlijk krijgt u bij ons in de winkel de hoogste prijs. Dit is niet de enige goede reden voor een uitstapje naar Monnickendam. In Monnickendam en omgeving zijn meer dan genoeg leuke dingen te doen. Zo is er een aantal musea die de geschiedenis van de waterlandschappen goed weergeven. De geschiedenis van de waterlandschappen gaat soms wel terug tot 2000 jaar geleden. Erg interessant dus! Ook is er in de buurt de kaasmarkt van Edam, wat veel mensen doet langskomen!

Opsturen van oudgoud ook mogelijk

Bent u woonachtig in Alkmaar en vindt u het ritje van 40 minuten net iets te ver? Of bent u niet in de gelegenheid om naar Alkmaar te kunnen komen?  Geen probleem! Tegenwoordig kunt u bij ons uw te verkopen goud en zilver per sealbag opsturen. Wij zullen uw waar in de winkel taxeren en wegen. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen over de prijs.  De betaling zal per bankoverschrijving voldaan worden.

Klik hier om met ons in contact te komen.

Naast het verkopen van oudgoud kunt u ook terecht met de volgende stukken goud:

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.