Goudprijs Blaricum - OudGoud.nl
Goudprijs Blaricum

Goudprijs Blaricum

Verdien wat extra geld door uw goud en zilver tegen de hoogste goudprijs Blaricum te verkopen bij OudGoud.nl. Bij OudGoud.nl krijgt u namelijk altijd de hoogste prijs voor uw goud en zilver. U kunt ervoor kiezen om per bank uitbetaald te worden, maar het is ook mogelijk om direct cash mee te krijgen! Zo kunt u uw oude goud en zilver verkopen en hier meteen geld voor terug krijgen!

De hoogste goudprijs Blaricum, hoe verkrijgt u die?

Goud en zilver verkopen. Hier komen natuurlijk hoge bedragen bij kijken. Aangezien uw winst heel erg kan verschillen bij verschillende te verkrijgen prijzen, wilt u natuurlijk altijd de hoogste goudprijs Blaricum voor uw goud of zilver.

Voor de hoogste goudprijs Blaricum gaat u naar de winkel van OudGoud.nl. Bij ons krijgt u al gauw een paar euro per gram goud meer dan bij onze concurrenten. Bij ons draait u namelijk niet op voor smeltkosten, of voor aftrekkosten van ongekeurde artikelen. Zo weten wij u altijd een hogere prijs te bieden dan bij andere inkooppartijen.

De hoogste goudprijs krijgt u dan ook door een bezoek te brengen aan onze winkel. Op het moment dat u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u er ook voor kiezen om uw goud of zilver per seal bag naar ons op te sturen. Wij zullen uw goud of zilver taxeren, wegen en controleren op echtheid. Vervolgens zullen wij, kijkend naar de actuele goudprijs, een prijsbepaling opstellen. Hierna zullen wij contact met u opnemen, zodat u kunt kijken of u uw goud of zilver tegen deze prijs wilt verkopen. De uitbetaling zal per bank overschrijving voldaan worden.

Transparantie en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook in onze winkel te mogen verwelkomen, in plaats van het opsturen per seal bag. Zo kunnen wij het bovengenoemde proces in uw bijzijn uitvoeren, om zo transparant mogelijk tot de prijs te kunnen komen.

Hoogste goudprijs Blaricum in Monnickendam en Amsterdam

De winkel van OudGoud.nl bevindt zich in Monnickendam, aan de Kerkstraat 58. Monnickendam ligt op ongeveer 35 minuten rijafstand van Blaricum. Aangezien u bij ons altijd de hoogste prijs krijgt, is het ritje van 35 minuten zeker de moeite waard. Met een gratis parkeerterrein op steenworp afstand kunt u uw auto goed kwijt.

Ook bevindt zich op 5 minuten loopafstand een bushalte, zodat u ook gemakkelijk met het openbaar vervoer langs zou kunnen komen.

Wilt u liever naar Amsterdam, dit is zeker mogelijk. In het centrum van Amsterdam zit onze tweede locatie, verborgen in de prachtige winkel van Vintage jewellery, gelegen aan de gasthuismolensteeg. Wanneer u hier naar toe wenst te komen, dan is een afspraak maken noodzakelijk. Op deze locatie in hartje Amsterdam maken wij het geld naar u over.

Klik hier om in contact met ons te komen.

Voor meer informatie over het verkopen van uw goud kunt u terecht bij één van de volgende pagina’s:

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.