Goudprijs Blaricum

Goudinkoop Amsterdam

Welkom bij OudGoud,nl, dé plek voor goudinkoop Amsterdam! Bij ons krijgt u altijd de hoogste prijs voor goudinkoop Amsterdam. Uw voordeel bij ons kan flink oplopen. Hiernaast nemen wij ook zilver, diamant of luxe horloges is. Kom langs in de winkel of bel voor een afspraak.

Bent u opzoek naar Goudinkoop Amsterdam?

Zoekt u dan niet verder! Bij OudGoud.nl krijgt u altijd de hoogste prijs! Het is dus zeker de moeite waard om voor de verkoop van uw oude goud naar de vestiging van OudGoud.nl te komen! De vestiging van OudGoud.nl ligt in Monnickendam, op gemiddeld maar 16 kilometer van Amsterdam. Om de hoek bij de winkel in Monnickendam vindt u een grote parkeerplaats waar u gratis uw auto kwijt kan. Goudinkoop Amsterdam was nog nooit zo voordelig.

OudGoud.nl geeft u altijd de hoogste prijs!

Op het moment dat u langs komt in de winkel, zal er een van de medewerkers u hartelijk verwelkomen en u een heerlijke kop koffie aanbieden. Vervolgens gaat u samen met de medewerkers kijken naar uw meegenomen waar. Deze wordt dan ter plekke voor u gewogen en getaxeerd op karaatgehalte. Aangezien OudGoud.nl u altijd de hoogste prijs voor uw goud en zilver biedt, is het zeker de moeite waard om hiervoor naar Monnickendam te komen! Overigens heeft de winkel een zeer ruim aanbod aan diverse topmerken sieraden en juwelen. U kunt het verkregen bedrag van uw waar bij ons in de winkel besteden.

Bezienswaardigheden in de buurt

Naast de vestiging van OudGoud.nl  en de leuke winkels in het gezellige centrum, zijn er in Monnickendam en omstreken genoeg leuke dingen te doen! Zo kunt u, na de goudinkoop Amsterdam, een bezoekje brengen aan de Grote Kerk, of het klassieke Hollandse Landschap bewonderen bij het Waterlandsmuseum de Speeltoren. Hiernaast is er nog een aantal andere musea, welke zeker de moeite waard zijn om bezocht te worden.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer kunt u de vestiging van OudGoud.nl goed bereiken. Vanaf Amsterdam centraal gaan er meerdere bussen die langs Monnickendam komen. De reistijd bedraagt dan ook maar een half uur. Vanaf de bushalte in Monnickendam is het nog maar 5 minuten lopen! Onderaan deze pagina vindt u de buslijnen die via Amsterdam Centraal vertrekken.

Vanaf Centraal Station Amsterdam:

  • Bus 312 richting Edam
  • Bus 314 richting Edam-Hoorn,
  • Bus 315 richting Monnickendam
  • Bus 316 richting Volendam-Edam via Marinapark
Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.