Goud inkopen Zaandam - OudGoud.nl
Oudgoud

Goud inkopen Zaandam

Voor al uw goud inkopen Zaandam kunt u terecht bij OudGoud.nl. Ook kunt u bij OudGoud.nl terecht voor de verkoop van uw zilver, diamant of luxe horloges. Wij geven u altijd de hoogste prijs voor uw goud en zilver! Bij ons betaalt u geen smeltkosten of aftrek voor ongekeurde artikelen. Kom langs of maak een afspraak om dit zelf mee te maken.

De voordeligste goud inkopen Zaandam gebeuren bij OudGoud.nl

Op het moment dat u uw goud en zilver gaat verkopen, wilt u hier natuurlijk de hoogste prijs voor. Voor de hoogste prijs gaat u dan ook naar Monnickendam. U vraagt zich vast af; waarom Monnickendam? Het antwoord is simpel! In Monnickendam ligt de winkel van OudGoud.nl. Bij OudGoud.nl krijgt u altijd de hoogste prijs geboden. Deze hogere prijs kan vaak wel oplopen tot meerdere euro´s per gram goud meer dan bij andere inkooppartijen. Hierdoor kan uw voordeel oplopen tot honderden euro´s. Tel uit je winst! Kom snel langs in de winkel voor de taxatie en weging van uw meegenomen goud of zilver.

Kom snel langs in de winkel

Zoals u misschien niet ontgaan is, is de goudprijs de afgelopen tijd flink gestegen. De goudprijs heeft een hoogte bereikt die u niet kunt laten liggen! Bij OudGoud.nl krijgt u, voor goud inkopen Zaandam, altijd een prijs geboden die is gebaseerd op de huidige koers. Aangezien de koers fluctueert, houden wij de koers elke 5 minuten up-to-date.

Wanneer u langskomt in de winkel staat er een medewerker op u te wachten met een goede kop koffie. U zal apart genomen worden om advies te krijgen bij de verkoop van uw goud of zilver. Vervolgens zal uw goud of zilver in uw bijzijn getaxeerd en gewogen worden. Taxatie gebeurt op karaat gehalte. Hierna zal er, samen met u, gekeken worden naar de huidige koers. De medewerker gaat een prijs voor u bereken die een stuk hoger zal zijn dan bij andere goud inkopers. Maak een afspraak om te zien wat u kunt krijgen.

Extra voordeel bij OudGoud.nl

De hoogste prijs is niet het enige voordeel wat u de reis van 25 kilometer naar Monnickendam doet afleggen. Hiernaast kunt u ervoor kiezen om het geldbedrag weer direct bij ons te besteden. Zo kunt u de nieuwste sieraden, juwelen en horloges aanschaffen van de waarde van uw oud goud of zilver!

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Gouden armband

Bel of mail ons

Bel ons

We staan u graag te woord op onze locaties

Monnickendam
Bel 0299 653 023
Amsterdam
Bel 020 730 0988
Katwijk aan Zee
Bel 071 889 5722

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.