oudgoud.nl back on track

gold oudgoud champagne

 

We are back!

Na lang niks van ons gehoord te hebben, zijn we weer terug! Door alle nieuwe ontwikkelingen aan onze andere websites vintagejewellery.com, 2ehandssieraden.nl en sparkleamsterdam.com, was er even geen tijd voor oudgoud.nl. Maar daar gaat nu verandering in komen. De website wordt verbeterd en er komen wekelijkse nieuws updates. Het nieuws zal gaan over de goudkoers, bitcoins, opmerkelijk wereldnieuws, wat wij doen met het ingeleverde goud en nieuwe ontwerpen, die gemaakt worden door onze goudsmid Wim. 

Goudprijs gestegen 
De goudprijs is vannacht weer door de $1900 Dollar per troy ounce gegaan, dit betekent dat u bij oudgoud.nl meer dan 26 euro per gram krijgt voor 14 karaat goud. Wacht niet langer en wissel u goud in voor geld. Als u het bedrag van uw verkochte oud goud besteedt in onze winkel, dan krijgt u 20% korting op bijna alle artikelen in de winkel. 

Gelukkig kunnen wij u nu ook weer welkom heten in onze winkel in Monnickendam! U kunt altijd langskomen of een afspraak maken, om een vrijblijvende taxatie te laten doen. We hopen u gauw te zien! 

Team Oudgoud.nl