Goud inwisselen voor de hoogste goudprijs - OudGoud.nl
Gouden munten

Goud inwisselen voor de hoogste goudprijs

Uw oude goud inwisselen, doet u bij OudGoud.nl! Bij OudGoud.nl weet u dat u wordt geholpen door een specialist op het gebied van goud en zilver inkoop. De jarenlange ervaring van de winkel in Monnickendam geeft u de zekerheid op kwaliteit! Een professionele handelswijze staat dan ook erg hoog in het vaandel bij OudGoud.nl. Als onderdeel van de Goudinkoop Specialist kan OudGoud.nl zeggen dat zij het vak op een professionele en bovendien transparante manier beheersen!

Maak vrijblijvend een afspraak om uw goud in te wisselen

Onderaan deze pagina kunt u via het contactformulier vrijblijvend om een afspraak vragen in onze winkel in Monnickendam. U zal op een vriendelijke wijze ontvangen worden in de winkel. Vervolgens zal u door een van de medewerkers apart genomen worden. De medewerker zal uw meegenomen goud of zilver ter plekke voor u wegen. De stap die hierop volgt is de taxatie van uw waar. Bij deze stap gaat het om het karaatgehalte dat bepaalt wordt. Aangezien OudGoud.nl op een zo transparant mogelijke wijze te werk wil gaan, zullen zij kijkend naar de huidige koers samen met u tot een mooie prijs komen. Vervolgens kunt u er zelf voor kiezen of u uw meegenomen goud of zilver wilt verkopen.

Goud inwisselen voor een extra zakcentje

Op het moment dat u oud goud of zilver heeft wat u niet meer gebruikt, kunt u dit bij OudGoud.nl inwisselen voor een extra zakcentje. Aangezien u bij OudGoud.nl de hoogste prijs krijgt, is het zeker de moeite waard om eens langs te komen in de winkel. Onze taxaties zijn gratis en zonder verplichtingen, voelt u zich dus vooral niet bezwaard om ons een bezoek te brengen. 

Goud uitbetaald in contant of per bank

Bij OudGoud.nl kunt u ervoor kiezen om het bedrag in contanten uit te laten betalen. Hiernaast is het ook mogelijk om het bedrag per bank overgeschreven te krijgen. Kortom, u bepaalt zelf hoe u uitbetaald dient te worden.

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gratis taxatie aanvragen, laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

Gerelateerde nieuwsberichten

Goud

Goud testen

Goud, u bent er ongetwijfeld bekend mee. Fonkelende sieraden, stralend gouden tanden of een antieke lepel. Maar waar is dit mooie edelmetaal van gemaakt...
Goud

Gouden munten verzamelen

Contant geld, we zien het steeds minder. Veel ondernemingen kiezen er tegenwoordig voor om alleen nog pin aan te nemen. Maar laat uw munten...