Sako Juwelier

OudGoud.nl 

OudGoud.nl is een onderdeel van Sako Juwelier. Sako Juwelier is sinds 1972 een begrip in Monnickendam en omstreken. Tom Oosterloo is begonnen in een oude garage box. Na een tussenstop gemaakt te hebben in Amsterdam Noord, verhuisde hij in 1999 naar zijn huidige pand. Terug naar zijn roots in Monnickendam, maar nu aan de Kerkstraat. In 2007 heeft zijn zoon, Julian, de juwelierszaak overgenomen, nadat hij de fijne kneepjes van het van had geleerd van zijn vader.  Door deze ruime ervaring, van vader op zoon doorgegeven, kunnen wij u adviseren bij uw taxatie en/ of inwisseling van uw sieraden.

In 2011 begint de online-uitbreiding van Sako Juwelier. In eerste instantie met www.2ehandssieraden.nl , door deze website vond Julian zoveel unieke stukken. Hierdoor kon de tweede website niet uitblijven, dit werd www.vintagejewellery.com, waar meer onderscheid wordt gemaakt en de unieke vintage juwelen worden verkocht. neemt u gerust een kijkje op deze websites, zodat u een krijgt van onze diversiteit, onze producten en onze diensten.

OudGoud.nl is in 2015 opgericht voor de vindbaarheid van onze winkel, terwijl u al vanaf 1972 uw oude goud bij ons kan inleveren. Wij merken dat, u als klant, het fijn vindt om voor aankomst in onze winkel, al te weten wat wij geven voor uw goud, zilver, munten, baren en luxe horloges. Wij proberen hier zo transparant mogelijk in te zijn. via deze website kunt u ook bekijken wat u allemaal bij ons in kan leveren en welke diensten wij aanbieden. De mogelijkheden zijn oneindig!

Onze winkel, Sako Juwelier, vindt u in het hart van het historische centrum van het altijd gezellige Monnickendam. U kunt in heel Monnickendam gratis parkeren. verder is er op 30 meter afstand een parkeerterrein en is de bushalte maar 5 minuten verwijderd van onze winkel. waardoor het mogelijk is om met het openbaar vervoer te komen. In het centrum van Monnickendam vindt u winkeltje en eetgelegenheden. zo kunt u er een dagje uit van maken, terwijl u wacht op de taxatie.

Wij hopen u zo goed mogelijk van informatie te voorzien, bij vragen kunt u altijd bellen.

Wellicht tot ziens op onze sites, of natuurlijk gewoon in onze winkel!

Met vriendelijke groet,

Team OudGoud.nl

 

Ontvang altijd het hoogste bedrag voor oud goud en zilver!

Bel of mail voor een afspraak: call to us 0299 - 653023 of Mail ons mail

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

Bekijk onze hoogste actuele prijzen!

zaterdag 18 juni 2022
Laatst bijgewerkt om 21:50

Heeft u meer dan 500 gram?

Vraag hier een offerte aan!